“God stemning og godt øl ”
Anmeldelse av FABRIKA The Beer Pub

FABRIKA The Beer Pub
Vurdert som nr. 20 av 1 441 Restauranter i Bratislava
Kjøkken: Internasjonalt, Bryggeripub
Omgivelser: Staré Mesto
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Loft hotell byr på stilig dekorert restaurant der den ene veggen har glassvinduer mot deres eget bryggeri. Du kan bestille smaksprøver på fem ulike øltyper. Alle gode med hver sine særpreg. Av mat går det mest i burgere. Vi smakte også på gresskarsuppe, quesedillas med kylling, pulled pork burger og husets hummus. Mange gjester og fullt hus til og med på en tirsdagskveld i november. Hyggelig betjening. Likte godt at det fylles på skåler med peanøtter med skall fra en tønne i restauranten.

Takk, 921beateg

Anmeldt 20. september 2017 via mobile enheter

Vi var 26 venner der. Vi bodde på hotellet også (Hotel Loft), så vi hadde god erfaring med kjøkkenet fra tidligere frokoster. De fleste hadde hamburgere, og var svært fornøyde. I tillegg hadde de en app, der du kunne sjekke de 200 vinene de hadde. Og vi fant noen gode viner🍷

Dato for besøk: september 2017
Takk, helgehals
Anmeldt 14. juni 2017

Spiste lunsj her en varm maidag. Rask og god servering. Veldig god hamburger, den var lettrøkt. Mange forskjellige typer øl.

Dato for besøk: mai 2017
Takk, BenteF33
Anmeldt 24. september 2016 via mobile enheter

Hadde nightcup her flere kvelder. Hyggelig personale, godt hjemmebrygga øl og godt utvalg av forskjellig annet å drikke. Stor gratis pose med hele peanøtter på bordet er ekstra pluss. Spiste ikke middag her.

Dato for besøk: september 2016
Takk, Stig H
Alexandra L, Public Relations Manager på FABRIKA The Beer Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2016

Thank you

Anmeldt 5. juli 2016 via mobile enheter

God mat og meget god øl fra deres eget mikrobryggeri. Samtidig som at servicen var både god og rask. Absolutt verdt et besøk.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, jthangaard

Reisende som så på FABRIKA The Beer Pub, så også på

Bratislava, Bratislava-regionen

Har du vært i FABRIKA The Beer Pub? Del dine erfaringer!