Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 106
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 09.02.23
Expedia.com
USD 94
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.02.23
USD 94
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.02.23
Orbitz.com
Hotels.comUSD 94
PricelineUSD 102
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (545)
Filtrer anmeldelser
545 resultater
Vurdering fra reisende
210
235
72
13
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
210
235
72
13
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 545 anmeldelser
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Flott hotell midt i (nye) hovedgaten. En del arbeid i gaten men rolig å fint i helgene. Hyggelig betjening og helt ok frokost sjøl for kresne ganer :) flott rom med terasse og julelys :) kort vei til det meste :)

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, KristineK724
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. oktober 2018

Bra hotell med sentral beliggenhet. Ikke la deg lure av fasadebilde, ikke helt som
Forventet eller vist i tilbyder annonse.
Frokost er variert og har godt utvalg av varmmat,frukt og ellers det en liker til frokost.
Hjelpsom betjening og reine og fine rom.
TV og minibar på rommet for de som ønsker det.
Savner dog vannkoker på rommet.

Romtips: Hadde A-fløy med begrenset utsikt. Aircondition på rommet.
Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Tony Andre B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Vi var utrolig fornøyd med dette hotellet, fordi det både var sentralt, servicen var 10 av 10 og hotellet hadde gjennomgående god standard. Noe som trakk ned var veiarbeidet utenfor så vi fikk ikke brukt parken som vanligvis er rett utenfor hotellet og at svømmebassenget var lite. Likevel er det et pluss at det i det hele tatt var svømmebasseng, og vi var alene der begge gangene vi var å svømte. Ingenting slår servicen vi hadde hele uka og kjempe flinke personale. De var alltid blid og hjelpsomme uansett hva det var.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, 478annmarih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. mai 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt ved byens gågate.
Veldig treg innsjekk, selv om det ikke var kø.
Uoppmerksomme resepsjonister som man måtte streve litt for å få kontakt med. Ikke spesielt vennlige eller hjelpsomme.

Helt ordinært, litt mørkt rom, men uten vannkoker med mulighet for å lage seg en kopp kaffe eller te - noe jeg forventer på er 4 stjerners hotel. Heller ikke noe annet som ga noen luksusfølelse.
Frokost er inkludert, men jeg måtte dra videre før frokost, så jeg kan ikke uttale meg om den.

Mitt helhetsinntrykk er at dette er et enkelt hotell, helt uten sjel, og jeg kommer nok ikke tilbake.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, MyMorelle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. april 2018 via mobile enheter

Bodde her for en weekend, perfekt hotell i forhold til sightseeing og veldig sentralt. Vi hadde et standard rom med lite utsikt, rommet var reint og fint og hotellet holdt god standard. God frokost og veldig hyggelig personale.
Kostet ca 20-30 euro med taxi fra flyplassen til hotellet. Kommer nok til å bruke samme hotell om vi skal til kaunas igjen.
Anbefales.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Kim B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser