Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kaunas Rumsiskes og Pazaislis Monastery Full Day Tour fra Vilnius
10

Bestill på forhånd
fra
USD 210,07
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Old Town på
fra USD 210,07
Mer informasjon
fra USD 110,57
Mer informasjon
Anmeldelser (1 148)
Filtrer anmeldelser
1 148 resultater
Vurdering fra reisende
565
408
145
23
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
565
408
145
23
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 148 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2018

Kaunas er virkelig en by som er verdt å besøke. Blir enda bedre når den flotte lange gågaten blir ferdig. Den er bare praktfull med en flott alle med trær som går helt ned til gamlebyen. Den har virkelig sin sjarm. Veldig hyggelige menneske både i butikker og på resturanter

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, else860
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. april 2018 via mobile enheter

Her var vi mye når vi bodde i nye delen av byen. Koselige gater, masse sightseeing og et stort utvalg av restauranter/kafeer.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, Kim B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mars 2018 via mobile enheter

Fin bydel med brosteinsgater, masse restauranter og puber og flotte bygg. Anbefaler å gå hit en tur om man er i Kaunas.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, everydaydreamer90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. desember 2017 via mobile enheter

Gamlebyen i Kaunas er vel verdt et besøk med sine gamle gateløp og plasser.
I tillegg sjarmerende gamle bygg med en rekke mindre lokale forretninger og serveringssteder.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, EPKTONSBERG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. desember 2016

Var her i 4 dager og besøkte gamlebyen flere ganger. Mange gode spiseplasser og puber. Mange kirker for de som har den innteressen. Gammel brostein i gatene så best å gå på fortauene. Var der i november så det blir sikkert en annen opplevelse om sommeren med masse fortauskafeer. Torg eller markedsplass i enden av gaten. Har vært i finere gamlebyer men greit å ha vært der.

Dato for opplevelse: november 2016
Takk, skaar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser