Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overraskende bra! ”
Anmeldelse av Grill London

Grill London
Vurdert som nr. 77 av 1 025 Restauranter i Vilnius
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Jeg trodde jeg hadde anmeldt dette stedet tidligere siden jeg har vært her før, men det gjorde jeg nok ikke. Og det var kanskje like greit siden jeg da ville gitt dem 3 av 5.
Etter å ha besøkt stedet idag høyner jeg til 4 av 5, da det virker som at dem har fått mere kontroll på stedet.
Det var litt ventetid selv rundt kl 18.00 på en lørdag, men uten å ha bestilt på forhånd synes det helt greit.
Maten inkludert forrett var meget bra, og servitørene var hyggelige.
PS! Han i baren laget en nydelig Bloody Mary til meg, som definitivt kan anbefales.
Til å ligge på et kjøpesenter, og være en kjederestaurant så var dette en av de bedre opplevelsene jeg har had på en restaurant på et senter.
Bare prøv, du blir trolig ikke misfornøyd

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 518ketile
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (323)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 323 anmeldelser

Anmeldt 20. mai 2018 via mobile enheter

Vi sto i kø, men det gikk raskt.
Vi bestilte mange småretter/ startes, og middag, som burgere og biff. Dette er ingen biff restaurant , men biffen var god.
Veldig god mat, smakfullt.
Fine lokaler!

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, trinebakke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mars 2017 via mobile enheter

Stod 30 min i kø før vi fikk bord, så vi antok at dette var en veldig bra plass. Maten var god og kom raskt. Mye støy og upersonlig atmosfære trekker ned. Små porsjoner i forhold til andre plasser i Vilnius. Kunne dratt tilbake, men hadde ikke stått i kø for å få et bord.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, Rybka83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2017

God atmosfære og god mat til gode priser.
Men det tar sin tid å få det man bestiller, nå man først har fått muligheten til å bestille da.

Dato for besøk: februar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Thomas T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2017 via mobile enheter

Her er det høyt tempo! Bra musikk og hyggelig folk. Maten er også helt innafor. Prisene er utrolig billig.
Vi har vært her flere ganger. Veldig fornøyd.
Menyen består av grill. De har også mange ulike øl, og gode drinker.
Stedet er veldig populært blandet lokale også, så kø er ikke ukjent på kveldene. Verdt et besøk hvis du liker grillet kjøtt og burgere.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, veronicab883
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Grill London, så også på

Vilnius, Vilnius County
 
Vilnius, Vilnius County
 

Har du vært i Grill London? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din