“Helt «topp»! ”

Vurdert som nr. 2 av 53 Barer og puber i Vilnius
God for: Romantisk, Barscene
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 8. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig flott bar på «toppen» av Vilnius i 22. etg. på Radisson Blu Lietuva. Utsikten er fantastisk, og drinkene er nydelige. Prøv en Bloody Mary om du liker det, serveres med grillet salami som gir en fantastisk smak til drinken. Hyggelig og serviceinnstilte servitører. Enjoy the view 👍

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 518ketile
Arune Z, Marketing Manager på Skybar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019

Dear 518ketile,

Thank you so much the the great rating and kind words, looking forward to meet you in Vilnius at Skybar again.

Anmeldt 27. september 2018 via mobile enheter

Ankom hotellet å bestemte oss for å ta en tur opp å se på utsikten :) kjempe utsikt å mye godt å velge i på glass å flaske :)

Dato for besøk: september 2018
Takk, 282stianr
Arune Z, Marketing Manager på Skybar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018

Dear Stian R,

Thank you for the visit and review. I am glad you liked it.

Anmeldt 5. april 2018

Reiseguiden fra Lonely Planet fikk oss til å besøke dette stedet, men det kunne vi klart oss uten.
Siden vi kom før klokken 17, så var det kun et par sorter øl og mineralvann som stod på menyen. Noen rekechips til ølen fulgte med, men det var alt som var mulig å få kjøpt av snack. Jeg skjønner at det ikke var andre besøkende til stede da vi var der.
Det ble med en øl, og takk for oss.
Dette kunne de gjort så uendelig mye mer av.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Kjell Arne Jønd... S
Arune Z, Marketing Manager på Skybar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mai 2018

Dear Kjell J,

Thank you for taking time writing this review. I am sorry it was not as you expected. Skybar usually works from 5p.m. it was very short time during spring it was open in the day time, as the other hotel bar was not working due reconstruction. In the day time we had only limited choice from the menu. I would highly recommend you to try Skybar services during regular working hours. I am sure you would get different opinion about it.

Anmeldt 19. august 2017

Var her et par kvelder jeg var på jobbreise i Vilnius (og bodde på hotellet). Baren ligger i 22.etg på Radisson Blu Hotellet. Det er glassvinduer på begge sidene av baren, noe som gir svært god utsikt over byen. På tidspunktene jeg var der spilte de musikk på en behagelig nivå, slik at det gikk fint å prate med de andre man var der og drakk øl med. Virket som at baren hadde et helt greit utvalg av drinker. Jeg drakk kun øl. Prisen tror jeg er relativt høy for å være i Litauen, men i forhold til Norge er det veldig billig (ca halv pris).

Dato for besøk: august 2017
Takk, vegnor2
Arune Z, Marketing Manager på Skybar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2017

Dear Vegard N,

Thank you for choosing us for your stay and I am happy you liked our Skybar with panoramic views over Vilnius.
What we could do better?

Anmeldt 14. mars 2017

Her koste vi oss med mange flotte og gode drinker. Fin utsikt. Det var en gjeng med veldig godt humør, som forsvant med heisen ned.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, Dag S
Arune Z, Marketing Manager på Skybar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2017

Dear hildeskovli,

Thank you for the feedback.

Reisende som så på Skybar, så også på

Vilnius, Vilnius County

Har du vært i Skybar? Del dine erfaringer!