Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt «topp»! ”
Anmeldelse av Skybar

Skybar
Vurdert som nr. 2 av 28 Barer og puber i Vilnius
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Barscene
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 8. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig flott bar på «toppen» av Vilnius i 22. etg. på Radisson Blu Lietuva. Utsikten er fantastisk, og drinkene er nydelige. Prøv en Bloody Mary om du liker det, serveres med grillet salami som gir en fantastisk smak til drinken. Hyggelig og serviceinnstilte servitører. Enjoy the view

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 518ketile
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Arune Z, Marketing Manager på Skybar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019
Google-oversetting

Dear 518ketile,

Thank you so much the the great rating and kind words, looking forward to meet you in Vilnius at Skybar again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (417)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 417 anmeldelser

Anmeldt 27. september 2018 via mobile enheter

Ankom hotellet å bestemte oss for å ta en tur opp å se på utsikten :) kjempe utsikt å mye godt å velge i på glass å flaske :)

Dato for besøk: september 2018
Takk, 282stianr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Arune Z, Marketing Manager på Skybar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Stian R,

Thank you for the visit and review. I am glad you liked it.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2018

Reiseguiden fra Lonely Planet fikk oss til å besøke dette stedet, men det kunne vi klart oss uten.
Siden vi kom før klokken 17, så var det kun et par sorter øl og mineralvann som stod på menyen. Noen rekechips til ølen fulgte med, men det var alt som var mulig å få kjøpt av snack. Jeg skjønner at det ikke var andre besøkende til stede da vi var der.
Det ble med en øl, og takk for oss.
Dette kunne de gjort så uendelig mye mer av.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kjell J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Arune Z, Marketing Manager på Skybar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mai 2018
Google-oversetting

Dear Kjell J,

Thank you for taking time writing this review. I am sorry it was not as you expected. Skybar usually works from 5p.m. it was very short time during spring it was open in the day time, as the other hotel bar was not working due reconstruction. In the day time we had only limited choice from the menu. I would highly recommend you to try Skybar services during regular working hours. I am sure you would get different opinion about it.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2017

Var her et par kvelder jeg var på jobbreise i Vilnius (og bodde på hotellet). Baren ligger i 22.etg på Radisson Blu Hotellet. Det er glassvinduer på begge sidene av baren, noe som gir svært god utsikt over byen. På tidspunktene jeg var der spilte de musikk på en behagelig nivå, slik at det gikk fint å prate med de andre man var der og drakk øl med. Virket som at baren hadde et helt greit utvalg av drinker. Jeg drakk kun øl. Prisen tror jeg er relativt høy for å være i Litauen, men i forhold til Norge er det veldig billig (ca halv pris).

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, vegnor2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Arune Z, Marketing Manager på Skybar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2017
Google-oversetting

Dear Vegard N,

Thank you for choosing us for your stay and I am happy you liked our Skybar with panoramic views over Vilnius.
What we could do better?

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2017

Her koste vi oss med mange flotte og gode drinker. Fin utsikt. Det var en gjeng med veldig godt humør, som forsvant med heisen ned.

Dato for besøk: mars 2017
Takk, hildeskovli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Arune Z, Marketing Manager på Skybar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mars 2017
Google-oversetting

Dear hildeskovli,

Thank you for the feedback.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skybar, så også på

Vilnius, Vilnius County
Vilnius, Vilnius County
 
Vilnius, Vilnius County
Vilnius, Vilnius County
 

Har du vært i Skybar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din