Veldig koselig restaurant med hyggelig betjening og god mat. Vi var to voksne og to barn som koset oss her
6–10 av 423 anmeldelser
Tenåringsdatter og jeg spiste middag her en torsdagskveld i romjula. Vi hadde ikke reservert bord i forkant, men det var ikke noe problem. Vi ble varmt ønsket velkommen og fikk et fint bord likevel.
Datter spiste pasta og jeg biff. Veldig godt begge deler. God rødvin, husets. Sjokoladesufflé til dessert smakte godt, men Tiramisu var litt tørr og kjedelig.
Prikken over i-en: et glass Limoncello on the house, en hyggelig gest.
Vi hadde en koselig kveld her. Anbefales!
Koselig italiensk restaurant, god mat, autentisk italiensk atmosfære. God apéritif og gode viner. Anbefales.
Ok interiør, koselig . Vonde aperitiffer, god mat. Små porsjoner. God vin. Hyggelige servitører, men litt treig service.
Vi spiste middag her to ganger i løpet av vår tur til Vilnius. Første gang valgte vi stedet pga kort avstand, andre gang kom vi tilbake fordi vi fikk god mat og god service til en veldig fornuftig pris!
Vi prøvde både forretter, pastaretter og desserter og var fornøyd med alt :-)