“Skuffende”

Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Møtte 19.45 fikk beskjed om å komme tilbake 21.30 for å få bord. Da vi kom tilbake var lokalet nesten tomt. Servitrisen maste på vår bestilling 4 ganger på kort tid så vi følte tidspress og stress. Når vi har fått de to første rettene på oktobermenyen (4-retter) kommer hun til oss og sier at desserten vi har bestilt ikke er tilgjengelig (som var grunnen til at man gikk for den menyen). Så kom hovedretten - baked pork - som var en gedigen skuffelse. Lenge siden jeg har spist noe så tørt. Til desserten ble svart kaffe bestilt, men espresso ble satt på bordet.

Aldri dit igjen. Vært 2 ganger i Vilnius, første gang jeg blir skuffet.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Anders N
Zita R, Owner på Mykolo 4, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Dear Mr. Anders,
I could argue some your statements based on my staff explanation, but that was not me serving your table. So I would like to thank you for your time in providing us with your opinion and apologize for your disappointment. I do really regret and I'm very sorry! And if you are still in Vilnius (as you dined just few days ago) or some day are coming back and please give us the second chance. Please write me directly zita@mykolo4.lt and I'll organize you "compensational" dinner.

Anmeldt 11. november 2017 via mobile enheter

Meget hyggelig og koselig restaurant. Meget god mat for en billig penge. En 3-retters med vin koster ca 800,- NOK for 2 stk og det er svært billig mht en viss standard som denne har. Anbefales ikke for småbarnsforeldre og bråkete unger. Dette er absolutt ikke stedet du tar med deg barna om de er bråkete. Virkelig verdt et besøk om du er i gamlebyen og vil prøve noe annet enn Peppes eller Egon som vi har i Norge.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Roar H
Anmeldt 15. oktober 2017 via mobile enheter

Hyggelig sted med fin atmosfære og god mat. Anbefaler rødbetsuppen og rådyr. Både maten og prisene var veldig bra.

Absolutt verdt et besøk.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, lilleodegard
Anmeldt 31. mai 2017 via mobile enheter

Etter anbefaling fra hotellet var vi spent på denne restauranten. Men her hadde det vært behov for minst to kelnere til. Etter nesten en times venting fikk vi den bestilte drikken. Og maten måtte vi enda vente en halvtime til på. Men når maten endelig kom, så var den heldigvis utmerket. Det gjorde sitt til at det ikke ble strykkarakter

Dato for besøk: mai 2017
Takk, Henning L
Zita R, Owner på Mykolo 4, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juni 2017

We are very sorry for such unpleasant your experience at our restaurant. That is quite unexpected for us. Sometimes it takes time to make dishes especially when we have busy evenings, but to wait an hour for a drinks that is absolutely unacceptable. If you could write the exact date when you had a dinner, that would be very helpful for us to investigate the situation, as in the evenings we always have two waiters working. I do very apologise for my staff and do really hope that was an exceptional evening.

Anmeldt 10. mai 2017 via mobile enheter

Veldig god mat i hyggelig lokale. And var virkelig himmelsk. Vil annbefale å bestille bord på forhånd. Kommer mer enn gjerne tilbake hit

Dato for besøk: mai 2017
Takk, 844elinef