Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt nydelig mat”
Anmeldelse av Rib Room

Rib Room
Vurdert som nr. 16 av 1 063 Restauranter i Vilnius
Prisklasse: USD 9 - USD 91
Kjøkken: Europeisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Buffet, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 8. februar 2019 via mobile enheter

Begynte måltidet med en fantastisk tunfisk tatar. Videre fikk jeg servert amerikansk boneless ribs - noe av det beste jeg har smakt. Kjøttet smelter på tungen!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 584bjornh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (409)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 409 anmeldelser

Anmeldt 9. juni 2018 via mobile enheter

Personellet er serviceinnstilte og maten utsøkt! Eneste jeg pirker på er litt for små porsjoner. Passer godt for et par som vil ha en rolig og fin middag.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Panzerhansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. november 2017

You are her sisters helg fra fredag til søndag. Topp service, flott kjøkken og veldig og service og hyggelig personell. The ligger is fed to the center of the gang.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Birger T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. mars 2017

Like du ribbs, så er dette stedet. Nydelig mat og god vin. Herfra dro vi spreng mette og fornøyde. Kan anbefales!

Dato for besøk: mars 2017
Takk, Dag S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Renata_Reception, Manager på Rib Room, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. april 2017
Google-oversetting

Dear Hildeskovli,

Thank you for time you had spent on writing review about Rib Room restaurant.
We appreciate your feedback as this is our best resource for improving guest services. It is a big pleasure for each of staff and kitchen especially to get such a good compliments.

Looking forward to host you again at the Rib Room restaurant.

Best regards,
Communication Manager
Renata Kijevic

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2017 via mobile enheter

Bestilte en ribs på deling til forrett hvilket var veldig godt. Til hovedrett spiste fruen kylling (man får en hel kylling) som var grei, men antydninger til tørr, men med godt tilbredte grønnsaker og poteter. Jeg hadde biff som var god. Kelneren var flink og passet på at vi var fornøyde underveis. Stor og fin dessert. Anbefales.

Dato for besøk: desember 2016
1  Takk, 47andersd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Rib Room, så også på

Vilnius, Vilnius County
Vilnius, Vilnius County
 
Vilnius, Vilnius County
Vilnius, Vilnius County
 

Har du vært i Rib Room? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.