Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 72
Hotels.comUSD 72
PricelineUSD 67
FindHotelUSD 72
eDreamsUSD 67
getaroom.comUSD 84
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (409)
Filtrer anmeldelser
409 resultater
Vurdering fra reisende
61
138
158
39
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
61
138
158
39
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 409 anmeldelser
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Greit hotell. Litt gammeldags, men bra nok for en helgetur. Lite, varmt basseng, men ikke folksomt. Restauranten var også helt OK. Tok lang tid å få mat, små retter og stiv pris i forhold til mengde og sammenlignet med andre restauranter. Frokostbuffet - helt OK, men savnet vann til maten.

Rengjøring også OK. Vasken på badet ble ikke gjort ren, men ellers bra.

Stive priser i minibar - tre ganger så dyrt som i en vanlig lokal butikk.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 837marib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2016

Meget bra hotell
Betjeningen var meget elskverdig, imøtekommende og hjelpsomme.
Frokosten var helt topp.
Oppvarmet svømmebasseng med sauna.
15 min gåtur til gamlebyen
Buss 3G fra og til flyplassen stoppet rett over gaten.

Romtips: Eneste ulempe er at det ikke var safe på rommet
Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Amoma.com
1  Takk, kjellterjen2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mars 2016 via mobile enheter

Hotellet er fint, greie rom som var rene, men litt slitt. God service og hyggelig betjening
Hotellet ligger et lite kvarters gange fra sentrum. Endel kasino, barer og kjøpesenter rett ved

Totalt sett god valuta for pengene

Lett å finne fram hit

Dato for oppholdet: mars 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, knutp1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2015

Veldig bra servise, alltid smilende. Vi fikk sjekke inn alt kl 10.00 på morgen. Rommene var fine men det var litt harde madrasser. Bra internett. God frokost og god middag.
Kort vei til butikker og Gamlebyen

Dato for oppholdet: oktober 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Mettelise T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2015

Veldig OK plass. Gode rom med alt du trenger, godt internett, OK pris. Fantastisk bra frokost - fasilitetene i treningsrommet trenger en oppgradering - tredemøllen var begrenset til 12 km/t. God servise ved innsjekk - hvor det ble klart at vi hadde glemt å bestille rom til en i reisefølget - dette ble ordnet raskt og effektivt.

Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Ole E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser