Det beste med dette hotellet er beliggenheten. Jeg bodde her i løpet av en to ukers forretningsreise, kombinert med at jeg fikk sett mye av byen. Til dette var hotellet perfekt, da det meste som er verdt å se er i gangavstand. Det er ikke store shoppingmuligheter i området, utover souvenirer og lignende. Men det er mange restauranter i nærheten, og disse er gode! Hotellet kunne vært renere, særlig på badet, men det er mulig jeg er ekstra kritisk siden hotellet klassifiseres som 5-stjerners, da bør gjestene kunne forvente maksimalt godt renhold. Sengen var fantastisk god, og dette er et stille område, selv om det ligger midt i byen. Noe støy fra turister i helgene, men ellers hadde jeg vinduet åpent uten å høre hverken trafikk eller bråk. Frokosten var gjennomsnittlig, helt ok men sikkert ikke dårligere enn andre steder i Vilnius. Betjeningen på hotellet er hyggelig, men reservert. En ting jeg kan kritisere hotellet for var den absurde prisen på varene i minibaren, vannflaskene og snacksen. I og med jeg var her på forretningsreise kunne jeg i teorien forsynt meg av alt og fått det betalt av arbeidsgiver, men prisene var slik at jeg faktisk ikke hadde moral til å gjøre det... 70 kroner for en flaske vann var det dobbelte av hva noen restauranter tok for samme flasken. Det vanlige for et 5-stjerners er "complimentary bottle of water" og står det gjerne vann med gass i minibaren i tillegg. Selv om kostnad er uten betydning er det fortsatt en dårlig service med dette, da vannflaskene ikke får plass i minibaren (!) og derfor ikke er avkjølt. Hadde snacksen og drikken kostet halvparten ville hotellet sannsynligvis fått solgt mye mer. Jeg hadde rom i andre etasje, ut mot gaten, høyt under taket og romslig selv om det ikke var så veldig stort til tross for å være et oppgradert superior-rom. Ville absolutt unngått et rom inn mot atriet/resepsjonen, da vil du ikke få inn luft. Kollegaer av meg, som hadde rom høyere oppe i etasjene, klaget over at det var lytt, men jeg merket absolutt ingenting til dette. Som sagt: Hotellets beliggenhet er perfekt, og jeg bor gjerne her igjen - men vil være sikker på å få et bra rom. Bra wifi og mange strømuttak. Litt dårlig at hotellet reklamerte med 7-dagers vasketjeneste, noe som ikke viste seg å stemme i forbindelse med 1. mai. Håndklærne var gode uten å loe, og trykket på vannet var godt.