Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 180)
Filtrer anmeldelser
1 180 resultater
Vurdering fra reisende
492
539
115
26
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
492
539
115
26
8
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 180 anmeldelser
Anmeldt 19. august 2017

Har bodd her to ganger i forbindelse med jobbreise. Hotellet har en stor og trivelig resepsjon med egen longe og bar. Rommene er helt greie, utstyrt med dobbeltseng, kontorpult, tv, minibar, strykejern og strykebrett samt kaffefasiliteter. Hotellet fremstår som relativt nyoppusset. I tillegg fremstår det som rent og ryddig over alt. Bra standar på badet.
I 22 etg. er den en "Skybar" med grei utsikt over byen.

  • Opphold: august 2017, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Vegard N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kestutis K, General Manager på Radisson Blu Hotel Lietuva, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2017
Google-oversetting

Dear Vegard N,

thank you for your positive feedback. I am glad to hear that we have provided you with high standards of services.

We look forward to welcoming you back.

Kind regards,
Kestutis Kazlauskas
general manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2017 via mobile enheter

Gode senger, hyggelig betjening å nyopprettede senger så fort man forlot rommet :) bodde på junior suite. Nydelig rom med soverom og stue, toalett ved inngangen og stort bad med herlig badekar :) frokosten var veldig god :)

Opphold: juni 2017, reiste som et par
Takk, IdaSor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kestutis K, General Manager på Radisson Blu Hotel Lietuva, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2017
Google-oversetting

Dear IdaSor,

Thank you for taking the time to post your thoughts, it is fantastic to read such a positive review which will be well received by all our team here.
I am very happy to read that you were happy with your suite and the team were able to help you during your stay.

Thank you again and I do look forward to welcoming you back to the Radisson Blu Hotel Lietuva again.

Kind regards,
Kestutis Kazlauskas
General Manager


Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2017 via mobile enheter

Hadde tre overnattinger på suiten. Rommet var romslig og standarden var grei. Frokostbuffeten var helt gjennomsnittlig, mens appelsinjuicen var veldig bra. Prøvde å bestille nattmat til hotellrommet men de var utsolgt for alt, så det var et minus. Kasino i kjelleren er morro og Skybaren er fin. Takk for meg, kanskje vi sees igjen

Opphold: desember 2016, reiste som et par
1  Takk, Anders D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kestutis K, General Manager på Radisson Blu Hotel Lietuva, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. januar 2017
Google-oversetting

Dear Anders D,

I thank you for your positive feedback. I am glad to hear that we have provided you with high standards of services.

We look forward to welcoming you back.

Kind regards,
Kestutis Kazlauskas
general manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2016 via mobile enheter

Flotte,store rom og fin beliggenhet rett ved et stort kjøpesenter og bare 15 min gange til sentrum. Frokosten var upåklagelig, likeså var servicen generelt. Fantastiske drinker og en helt utrolig utsikt fra hotellets SkyBar. Ingenting å klage på overhodet! Her bor vi gjerne igjen!!

Opphold: september 2016, reiste med venner
Takk, Marianne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kestutis K, General Manager på Radisson Blu Hotel Lietuva, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2016

Kjære Marianne S,

Vi setter pris på at du tok deg tid til å fylle inn en undersøkelse om oppholdet du hadde hos oss nylig.

På vegne av hele personalet på Radisson Blu Hotel Lietuva ønsker vi å takke deg for at du valgte å bo hos oss og vi håper å se deg igjen når du igjen befinner deg på disse kanter!

Vennlig hilsen

Kestutis Kazlauskas
general manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2016 via mobile enheter

Jeg hadde et fantastisk opphold på Radisson Bluetooth Lietva.
Kollegaen min hadde med gutten sin. Vi fikk et familierom med ekstra soverom og toalett.
Svært gode senger.
Frokosten på hotellet er komplett og smaksrik med stor variasjon. Kan bestille omelett, speilegg og eggerøre. Fisk og kjøtt. Masse grønnsaker. Kokte egg, pølser, bacon og røstipoteter.
Kort veg til 3 shoppingsentre og et fabelaktig SPA (Forum).
Jeg har vært her tidligere og blir aldri skuffet.

Tor Gunnar

Opphold: mai 2016, reiste på forretningsreise
Takk, Tor Gunnar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kestutis K, General Manager på Radisson Blu Hotel Lietuva, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mai 2016

Kjære Tor Gunnar B,

Vi setter pris på at du tok deg tid til å fylle inn en undersøkelse om oppholdet du hadde hos oss nylig.

På vegne av hele personalet på Radisson Blu Hotel Lietuva ønsker vi å takke deg for at du valgte å bo hos oss og vi håper å se deg igjen når du igjen befinner deg på disse kanter!

Vennlig hilsen,

Kestutis Kazlauskas
general manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser