Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 89
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.08.22
Expedia.com
USD 75
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 27.08.22
Agoda.com
USD 65
Vis tilbud
Hotel Website
Hotels.comUSD 75
PricelineUSD 89
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 471)
Filtrer anmeldelser
1 471 resultater
Vurdering fra reisende
681
544
187
43
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
681
544
187
43
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 471 anmeldelser
Anmeldt 26. november 2019

Perfekt beliggenhet i nærheten av gamlebyen. Rolig rom med god størrelse. Nydelig frokost. Litt dumt at nøkkelkortene hele tiden ble deaktivert og vi måtte fly frem og tilbake til resepsjonen for å ordne det.

Dato for oppholdet: november 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, Maps53951113712
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JustinaM139, Front Office Manager på Artis Centrum Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

Thanks for staying with us. We appreciate your feedback!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2019

Hyggelig hotel med god service beliggende midt i gamlebyen i Vilnius. Få minutters gange til både Rådhusplassen, Katedralplassen og hovedgaten Gedmino med flere attraksjoner fra Sovjetiden og shopping for de som liker det.

Det eneste vi savnet med hotellet var at tepper på rommet kunne vært byttet til fordel for parkett.

Stedet anbefales dersom du er på jakt til et godt hotell, god frokost sentralt beliggende i Vilnius

Dato for oppholdet: mai 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, ReidarSK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JustinaM139, Front Office Manager på Artis Centrum Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2019
Google-oversetting

Dear Guest,
Thanks for staying with us. We appreciate your feedback!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mai 2019

Superfin opplevelse. Hotellet ligger i gangavstand til det meste. Topp renhold, god frokost og ikke minst gode senger. Kort vei til gode restauranter, og de største severdighetene i Vilnius. Så noen klager på støy, men det hørte ikke vi noe til. Har ingen betenkelighet med og anbefale dette stedet til alle!!!!

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, tgrunnfo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
JustinaM139, Front Office Manager på Artis Centrum Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2019
Google-oversetting

Dear Guest,
Thanks for staying with us. We appreciate your feedback!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. januar 2019

Hotellet hadde en super beliggenhet i forhold til attraksjoner man vil oppleve og se i Gamlebyen i Vilnius. Det har nok en gang vært et flott ærverdig hotell, men bar litt preg av tidens tann. Frokosten var veldig god, godt utvalg uten at det var overdådig. Absolutt et sted jeg kan reise tilbake til.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 2014Eva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juni 2018

Vi var på tur med Strindheim Blandakor da vi valgte dette hotellet som ligger like ved Gamlebyen i Vilnius og med kort vei til både kafeer og severdigheter.
Grei frokost og hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere.
Rommet var stort og rent.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Justina M, Front Office Manager på Artis Centrum Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2018
Google-oversetting

Dear Guest,
Thanks for your comments and for having selected our hotel.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser