Vi ankom hotellet torsdag kveld og ble tatt meget godt i mot av en hyggelig resepsjonist. Vi hadde bestilt superior-rom, og rommet var åpent, moderne, rent og hadde veldig gode senger. Stort pluss at vi fikk gratis vann, appelsinjuice og sjokolade!
Det var uvanlig varmt i Vilnius denne helga, så vi var veldig glad for at det var a/c på rommet!
Frokosten anbefales! Mye å velge mellom, og veldig flinke til å fylle på. Var aldri tomt for noe. Stort pluss!
Stille og behagelig atmosfære på hele hotellet. God støyisolasjon. Hotellet er moderne og stilfullt fra topp til tå.
Hotellet ligger utrolig bra til midt i sentrum med mange gode restauranter i nærheten, kjøpesenter rett over gata, minibank i samme bygg som hotellet, flere spa i nærheten.
Jeg har kun en ting å sette fingeren på, og det var at det virket som det var veldig mange nye ansatte i restauranten/baren. Han ene var meget sur og svarte oss veldig uhøflig. Dette dro ned stemningen. Heldigvis kom ei jente og hjalp oss. Hun hadde bare jobbet der i 2 uker, men var meget serviceminded.
Alt i alt:
Meget god valuta for pengene, og et hotell som jeg anbefaler og gjerne reiser til igjen!