“Kult sted”

Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Godt øl, meget god middag. Prøvde lovers burger og chicken roast, veldig godt! Menyen står skrevet på veggen, men de er flinke til å beskrive rettene når du spør. Tydeligvis populært sted, ikke så stor pub men mange gjester. Var innom 2 turer på en helg, god atmosfære. Turistmagnet, uten tvil.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 899sigridm

Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var 5 jenter som hadde fått anbefalt stedet. Det skuffet ikke. Det ble 4 biff, undertegnede valgte burger. Veldig god mat, Lovers Burger er den beste burgeren jeg har fått. Litt hektisk, men god atmosfære. Anbefaler å reservere i forkant.

Takk, elisabethht2017
Anmeldt 21. oktober 2018

Gikk innom for å ta en øl, men ble fristet til å bli og spise, noe vi ikke angret på. Nydelig mat, både forrett og hovedrett. Vi synes det var så bra at vi endte opp her flere ganger, forsøkte flere retter og det var like godt. Litt hektisk en lørdagskveld, men det var helt ok at det tok litt tid, veldig trivelig sted med svært hyggelig betjening og god service. Anbefales!

Takk, Cathrine Elizab... T
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Her får du mye for pengene! Vi var en gjeng på åtte som bestilte ulike retter. Burgerne var gode, men ikke det beste undertegnede har spist. Noen av de andre bestilte porkribs og kylling, de var meget fornøyde. Servitøren var veldig flinke og ga oss gode anbefalinger med tanke på mat og drikke.

Takk, mortennessnilsen
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Vi kom hit svært sultne,og da passet det bra at maten var nydelig! Spiste biff(etter anbefaling ifra servitøren som "nektet"min kjære å bestille det han først ville ha) og "pork ribs".. Maten smakte nydelig,med god vin som passet godt til middagen.

Takk, MarteFosnes

Reisende som så på Meat Lovers Pub, så også på

Vilnius, Vilnius County

Har du vært i Meat Lovers Pub? Del dine erfaringer!