Når man besøker en restaurant som ligger på et kjøpesenter, så er det i grunnen nok til å ikke skru opp forventningene.
Menyen er enorm og uoversiktlig men med litt hjelp fra servitøren fant jeg en pizza jeg likte, til en pris som jeg egentlig ikke forstod. Den var på tilbud i samme menyen som på vanlig pris. Veldig vanskelig å forstå
Her er det samlebåndsmat. Pizzaen var på bordet etter 5 minutter, og kunne gjerne vært stekt lengre. Den tynne bunnen var soggy, og fyllet lunkent. Sammensatt var pizzaen god på smak, men holder det i lengden... Kanskje ikke...
Tok bare for ordens skyld med en dessert. Den smakte ok, men også den fra samlebånd. Hvis alle andre dessertene er like masseproduserte, stå gjerne over. Positivt overrasket blir man nok aldri
Hadde forøvrig en veldig hyggelig og søt servitør, og det drar opp helheten. Han gjorde så godt han kunne i jobben han hadde
Vi er på et kjøpesenter og opplevelsene blir nok deretter. Forvent lite, og bli litt overrasket om mulig
Enjoy!