Nydelig pizza 😍 Anbefales på det sterkeste.
Prøv også deres sjokolade-dessert!
Kjempehyggelige servitører.
Nydelig pizza 😍 Anbefales på det sterkeste.
Prøv også deres sjokolade-dessert!
Kjempehyggelige servitører.
Thanks! Its great to have visitors from Latvia visiting Jurgis ir drakonas. We appreciate your visit! :)
3–7 av 1 061 anmeldelser
Veldig god pizza👌 hyggelige og serviceinnstilte ansatte 😊 Lett å finne frem og bra mat for en rimelig penge 😊
Thanks Linda! We appreciate it!
Fikk servert kjempegod pizza. Kelneren vår, Justas/Justin, kom med gode anbefalinger på både mat og drikke - FANTASTISK service! Denne plassen er definitiv verdt et besøk!
❤️
Møtte noen venner her som allerede hadde bestilt. De måtte vente i 1 time på pizzaen. De hadde riktignok fått beskjed fra servitør om at det kom til å ta lang tid, da de lager alt fra bunnen av. Pizzaen var fantastisk god, blant de bedre jeg har spist. Forretten var visst også nydelig, men den smakte ikke jeg. Uformelt og avslappet atmosfære hvor alle tar seg god tid. Er jo behagelig det om man ikke er for stressa sjøl.
Pizzaen er definitivt verdt et besøk!
Hi Andreas, thanks for your review i am glad you enjoyed the food. Im sorry if the food took a little time, we do get very busy at some times, but Ive listened to your comments and Ill try and fix.
Solid pizza. De hadde klart seg på markedet i Oslo.
Litt under nivået til Lofthus, men holder fint følge med steder som Villa Paradiso og Teatro.
Hvis du trenger pizza i Vilnius så anbefaler jeg dette på det sterkeste. Bra og billig.
Thank you very much for your review! Come again!