Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Den beste spiseopplevelsen i Vilnius”
Anmeldelse av THE TOWN Steakhouse

THE TOWN Steakhouse
Vurdert som nr. 24 av 1 064 Restauranter i Vilnius
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 53
Kjøkken: Steakhouse, Internasjonalt, Bar, Grill
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Gikk for en trygg burger her også for å styre unna tartar og carpartsio som et veldig populært i Vilnius. God service og god øl. Rent, pent og friske råvarer. Prisnivået ligger i øvre sjiktet. Midt i turistområdet.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Steinarmsm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mindaugas S, Owner på THE TOWN Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2019
Google-oversetting

Dear guest, Steinarmsm,

Thank you for reviewing your recent experience at TOWN restaurant.

We kindly appreciate your experience at our restaurant and we appreciate your comments about our famous burgers, tasty beer and our service quality.
We are happy to create friendly atmosphere for our guests.

We appreciate your experience and we hope you to welcome back soon and feel new experiences with us :)

Sincerely,
The Town Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (429)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 429 anmeldelser

Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Nydelig mat!! God service. Den beste biffen og desserten jeg har smakt.
God vin og hyggelig sted. Anbefaler salty caramel for dessert.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Trail379726
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd med servicen, eg bestilte biff og min venn bestilte svin. Begge var veldig fornøyde med maten. Fikk biffen akkurat som eg ba om (medium-rare). Og meget godt tilbehør. Reiser eg nokon gang tilbake til Vilnius er dette ett sted eg kommer til å besøke igjen.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, Kristoffer A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2017

Vi fant den restauranten helt tilfeldig, men ble positivt overrasket av fin stemning og serviceinnstilt servitør. Så vi bestemte oss å spise middag og fikk samme bra følelse. Veldig god mat og godt utvalg av drikker. Koselig sted for å ha en fin enkelt middag sammen med venner.

Dato for besøk: oktober 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 386astak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2017

Var her med noen kolleger for å spise middag. Servitøren var veldig hyggelig og fleksibel på bordløsning. Til forrett bestilte jeg kyllingvinger. Disse var helt greie, men min kollege som bestilte biff tarrtar tror jeg fikk mer valuta-for-pengene. Til hovedrett hadde vi alle biff med diverse grønnsaker. Vi var alle veldig fornøyde med hovedretten. På den restauranten kan de biff! Helt klart det beste måltidet jeg har spist i Litauen. Til dessert hadde jeg noe som het "Salty-Caramel". Denne anbefales! Restauranten hadde også et bra utvalg av gode viner. Speseilt Italienske rødviner.
Er du på jakt etter en god indrefilet så er dette absolutt stedet å spise dersom man er i Vilnius!

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, vegnor2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Mindaugas S, Owner på THE TOWN Steakhouse, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2017
Google-oversetting

Good afternoon,

Thank You for Your review and all good words.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på THE TOWN Steakhouse, så også på

Vilnius, Vilnius County
Vilnius, Vilnius County
 
Vilnius, Vilnius County
 

Har du vært i THE TOWN Steakhouse? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.