Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”

Blue Lotus Indian & Thai Restaurant
Vurdert som nr. 57 av 1 020 Restauranter i Vilnius
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Spiste her en ukedag og det var relativt rolig i restauranten. Fin plass, men siden jeg var alene fikk jeg et noe stusselig bordplassering, helt inne i en krok kloss oppi baren.
Hyggelig engelsktalende betjening.
Spiste vårruller, spicy rød chili kylling med hvitløk nan.
Til dessert måtte jeg jo prøve innbakt is. Det gjøres på alle steder som har dette. Denne landet på en femteplass av topp 10. Minnet litt om sånn ferdig kjøpt greie som man kan få i syden.
Ellers var det meste bra.
Med tips, €30.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Geir Martin A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (261)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 261 anmeldelser

Anmeldt 25. mars 2019

Dette er en stor restaurant i flere etasjer, men det er innredet slik at de likevel er intimt. Mange valg blant indiske - og thai retter. Vi valgte fire forskjellige og fikk mange gode smaker, lam og kongereker, nan i forskjellige variasjoner. En fin opplevelse.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Anne Marit R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2019 via mobile enheter

God mat men elendig service. Her må du ha ekstremt god tid for å kunne spise et måltid. Eneste gjestene i første etasje av restauranten men lite observant personale.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Mailene D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Gikk oss tilfeldigvis på denne restauranten da vi ankom Vilnius på ettermiddagen og tenkte bare å ta noe veldig lett som sen lunsj da vi hadde planer om å spise middag et annet sted. Men da de fylte nan-brødene kom på bordet, var de så gode at vi måtte bare bestille vårruller og de var også såpass gode at vi bestemte oss for tidlig middag i stedet for sen lunsj. Fikk fantastisk saftig Chicken Tikka Masala til hovedrett. Svært hyggelig service og hyggelige priser. En mix mellom indisk og thai. Vår beste restaurantopplevelse i Vilnius.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 696karinf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2017

Kjempegod mat! Hvis du liker litt sterk og krydret mat, så ville jeg anbefalt dette stedet. Kanskje den beste thai- og indiske restauranten i byen. Veldig god service. Anbefaler Rogan Josh og Tom Kha suppen :D

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, SelmaK298
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Blue Lotus Indian & Thai Restaurant, så også på

 
Vilnius, Vilnius County
Vilnius, Vilnius County
 

Har du vært i Blue Lotus Indian & Thai Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din