Hadde reservert bord i god tid for nyttårsaften og vår 4 års bryllupsdag. Kom inn til flott og hyggelig lokale. Men hva hjelper det, når kelner fra første møte er uintressert i deg som gjest. Egen meny på denne dagen, men dårlig utvalg og veldig dyrt. Som hovedrett var det kun 3 typer biff og velge . Ikke noe annet altenativ. Valgte suppe og grillet ost til forrett. Suppen var smakløs og 500 gram tam ost, blir i det meste laget. Hadde ingen drikkemeny, men fikk servert varm øl. Til hovedrett hadde vi ønske om rødvin, men kelneren glemte oss der. Biffen var mør, men smakløs. Det samme gjaldt tilbehøret. Hadde vært greit om vi kunne fått krydder på bordet. Kelneren var lite tilstede og lite høflig når han var det. Kun oss og et annet bord med gjester, så hadde ikke mye å gjøre heller. Alle gjester som kom inn ble avvist i døren, da alle bord var reservert. Vi så ingen i løpet av tiden vi var der, men sløste minimalt av våres tid på dette stedet, så spiste og dro. Kjempedyrt og veldig skuffende. Styr unna.