Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middels bra, og over priset,”
Anmeldelse av Tchaikovsky

Tchaikovsky
Vurdert som nr. 17 av 1 207 Restauranter i Tallinn
Prisklasse: USD 53 - USD 89
Kjøkken: Russisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Forretningsmøter, Romantisk, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Middels bra, og over priset, dyrt . Har besøk denne restauranten flere ganger siste 3 år. Siste besøk var en skuffelse. Det tok 75 min å få starter, hoved rett torsk, tallerken hadde mye vann pga fra fisk og lite smak. Det ble bestilt drinker som ble glemt. Restauranten gir preg av kvalitet, noe som dessverre ikke stemte denne gangen.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, pa-hjetl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 027)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 027 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

En hyggelig restaurant beliggende i gamlebyen i Tallinn. Veldig god atmosfære, rent ryddig og pent. Super service fra vår kelner, som hele tiden fulgte godt med.
Men, når man er på restaurant er det for å oppleve mat. Jeg synes valgmulighetene var for få og spesielle. Gjedde og Due var et par av valgmulighetene og dessverre falt det ikke i smak for min del.
Pluss, for spennende konsept med malerier og kunst i restauranten.
Kommer gjerne, om menyen utvides.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Fredrik J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Flat og smakløs mat. Veldig dyre viner og små porsjoner. Fikk vite at man fikk mindre glass med vin til vinmeny. Det var veldig frekt!!!Bedre å kjøpe separate glass med vin. Billigere! Spiste en 6 retters med vin meny for to personer. Betalt 350 euro for. Kjedelig musikk i bakgrunnen. Ble dårlig i magen av maten.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Villsvin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Vel... hva skal jeg si ? Er du big gourmet menneske. Heller velg enn anen sted å spise. Alt smaker likt og er overpriset !!!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, gintaregintare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. desember 2017 via mobile enheter

Jeg og min kjære nøt en 3 retters middag på denne restauranten med nydelig vin til maten.
Restauranten var i utgangspunktet fullbooket, men vi sendte en mail en uke i forkant og de klarte å gi oss et bord allikevel.

Når vi ankom restauranten fikk vi vinkartet, vi valgte å starte med en nydelig velbalansert Bordeaux, også ba vi servitøren vår om hjelp med å tilpasse resten av vinen med maten, en oppgave vår flinke servitør tokk på alvor og disket opp med viner som passet perfekt til vår smak og balanserte godt med maten.

Maten kunne jeg ha skrevet et eget kapittel om. Presentasjonen var utmerket og alle smakene og teksturene stemte, dette er en restaurant som klarer kunststykket å ikke bare levere god mat, men levere smaker du ikke kunne forestille deg på forhånd, med spennende kombinasjoner av krydder og råvarer.

Stemningen på restauranten er noe stiv, de skriver at drescode er smart casual, men her følte jeg meg noe underdressed i blazer og skjorte. Dette ble derimot fort glemt under middagen.

Jeg anbefaler alle som besøker Tallinn og spise her! Ønsker å rette en spesiell takk til vår meget dyktige servitør.

Dato for besøk: desember 2017
1  Takk, kimkI8296RU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tchaikovsky, så også på

 
Tallinn, Harju County
Tallinn, Harju County
 

Har du vært i Tchaikovsky? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din