Jeg og min kjære nøt en 3 retters middag på denne restauranten med nydelig vin til maten.
Restauranten var i utgangspunktet fullbooket, men vi sendte en mail en uke i forkant og de klarte å gi oss et bord allikevel.
Når vi ankom restauranten fikk vi vinkartet, vi valgte å starte med en nydelig velbalansert Bordeaux, også ba vi servitøren vår om hjelp med å tilpasse resten av vinen med maten, en oppgave vår flinke servitør tokk på alvor og disket opp med viner som passet perfekt til vår smak og balanserte godt med maten.
Maten kunne jeg ha skrevet et eget kapittel om. Presentasjonen var utmerket og alle smakene og teksturene stemte, dette er en restaurant som klarer kunststykket å ikke bare levere god mat, men levere smaker du ikke kunne forestille deg på forhånd, med spennende kombinasjoner av krydder og råvarer.
Stemningen på restauranten er noe stiv, de skriver at drescode er smart casual, men her følte jeg meg noe underdressed i blazer og skjorte. Dette ble derimot fort glemt under middagen.
Jeg anbefaler alle som besøker Tallinn og spise her! Ønsker å rette en spesiell takk til vår meget dyktige servitør.