“Normal standard ”

Restaurant Tchaikovsky
Vurdert som nr. 23 av 1 314 Restauranter i Tallinn
Kjøkken: Russisk
God for: Romantisk, Spesielle anledninger, Forretningsmøter, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Restauranten er ikke lenger 5 stjernes, maten er ok, men relativt lite utvalg. Men , betjeningen glemmer og det tar timer å få mat. Sjekk regningen, det bar et par ekstra poster.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, pa-hjetl

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Middels bra, og over priset, dyrt . Har besøk denne restauranten flere ganger siste 3 år. Siste besøk var en skuffelse. Det tok 75 min å få starter, hoved rett torsk, tallerken hadde mye vann pga fra fisk og lite smak. Det ble bestilt drinker som ble glemt. Restauranten gir preg av kvalitet, noe som dessverre ikke stemte denne gangen.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, pa-hjetl
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

En hyggelig restaurant beliggende i gamlebyen i Tallinn. Veldig god atmosfære, rent ryddig og pent. Super service fra vår kelner, som hele tiden fulgte godt med.
Men, når man er på restaurant er det for å oppleve mat. Jeg synes valgmulighetene var for få og spesielle. Gjedde og Due var et par av valgmulighetene og dessverre falt det ikke i smak for min del.
Pluss, for spennende konsept med malerier og kunst i restauranten.
Kommer gjerne, om menyen utvides.

Takk, Fredrik J
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Flat og smakløs mat. Veldig dyre viner og små porsjoner. Fikk vite at man fikk mindre glass med vin til vinmeny. Det var veldig frekt!!!Bedre å kjøpe separate glass med vin. Billigere! Spiste en 6 retters med vin meny for to personer. Betalt 350 euro for. Kjedelig musikk i bakgrunnen. Ble dårlig i magen av maten.

Takk, Lifsnyter
Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Vel... hva skal jeg si ? Er du big gourmet menneske. Heller velg enn anen sted å spise. Alt smaker likt og er overpriset !!!

1  Takk, gintaregintare

Reisende som så på Restaurant Tchaikovsky, så også på

Tallinn, Harju County
Tallinn, Harju County

Har du vært i Restaurant Tchaikovsky? Del dine erfaringer!