Fikk tips om denne restauranten fra en som har bodd i distriktet i ca 12 år - er hit han går da han vil kose seg litt ekstra og det skjønner jeg godt! Vi var to par som spiste middag, hadde ikke forhåndsbestilt da vi gikk tidlig ut denne dagen, men vil tro det lønner seg å gjøre det da det fort ble fullt etter vi kom.
Bestilte gin/tonic og prosecco til vordrink, overlot til vår servitør å velge hva slags gin og prosecco, det var lurt - beste prosecco jeg har smakt og "gin-folket" var strålende fornøyd de og. Vi spiste en nydelig suppe til forrett, 3 forskjellige kjøtt og 1 fisk til hovedrett. Alle hadde vin til maten, her overlot vi også valget til servitøren med stor suksess da restaurantens vinmeny er så stor at vi klarte ikke å bestemme oss!
Før forretten fikk vi ei skje med en puré, sprøstekt løk og noe jeg ikke husker hva var og mellom for- og hovedrett fikk vi en mangosorbet med champagne. Tok litt tid før hovedretten kom, men det gjorde ingen verdens ting da alt det andre trengte å "synke" litt. Kun en av oss spiste dessert, vi andre avsluttet med irish coffee.
Hit skal jeg tilbake ved neste tur til Tallin, helt klart!!!