Tallinn - Helsinki T/R Dessverre må vi trekke for turen bort Manglende nødvendig renhold av... les mer
Ferge kl 08.00 om morgenen. Sto opp kl 06 for å være tidsnok. Mange trøtte folk ombord, men dessverre spilles det høy musikk over hele fergen, så umulig å finne en stille krok. Smakløs lydforurensning! Det trådløse nettet fungerte heller ikke.
Tallinn - Helsinki T/R
Dessverre må vi trekke for turen bort
Manglende nødvendig renhold av toaletter etter kvelden før, meget svak buffe og høy pris, forsinkelser o.l
Hjemturen til Tallinn var magisk og løfter scoore opp igjen
Vi spiste ikke men drakk bra til en dyktig trubadur på viking pub og det tok av under karaoken
Kult at de på lørdag setter inn DJ på sistetur og holder partybåt for de som feste videre
Hyggelig ansatte, og nå var toalettene rene
De burde holde taxfree butikken åpen med en gang ankret kastes for vi som har spist fra før vil ikke stå i køen som kommer en time senere
Uansett knyttet sønnen min vennskapsbånd med London/Russisk og fikk besøk på hotellet natten over. Alle 4 var totalt sett happy
Perfekt måte å få masse gode opplevelser på kort tid! Mini ferie! Turen fra Tallinn til Helsinki tar rundt 2 timer og på denne måte kan man oppleve to land på en dag. Terminalen i Tallinn ligger veldig sentralt og man kan komme dit med trikken nummer 2. Om du ikke har en tung koffert kan man komme til fots. Det tar ca. 8-10 min. fra gammel byen til A - Terminalen.