Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget god mat, fornuftig pris.”
Anmeldelse av The Able Butcher

The Able Butcher
Vurdert som nr. 25 av 1 231 Restauranter i Tallinn
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 63
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Resturant med god mat, grei pris, små porsjoner, men lite utvalg. Betjening var høflig, men trenger opplæring, både på maten, vin og service, men bar vennlige. Litt lite atmosfære.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, pa-hjetl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HelenPoder, Manager på The Able Butcher, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020
Google-oversetting

Dear pa-hjetl!

Thank you for your review and feedback. Hopefully we will meet again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (367)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 367 anmeldelser

Anmeldt 15. november 2019

Fantastisk biff, vår servitør Laura ytte en fantastisk service og ga meget god ekstraservice med god info om lokale severdigheter vi kunne besøke

Dato for besøk: november 2019
Takk, Snolaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AliceTeki, Guest Relations Manager på The Able Butcher, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2019
Google-oversetting

Dear Snolaf,

Thank you for reviewing us on TripAdvisor.
It's a pleasure to read that you had a nice dinner with us and received great service from Laura.

Would like to welcome you back soon to The Able Butcher.

Best regards,
Alice Teki

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2019

Dette er restauranten på hotell Hilton. Lokalene er veldig nye og fine. Maten var god men ikke mer enn det. Vi synes restauranten var for dyr i forhold til det vi fikk. Det finnes mange bedre alternativer i Tallinn.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, smaarev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Daniel S, Dir. Operations på The Able Butcher, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. oktober 2019
Google-oversetting

Dear smaarev,

Thank you very much for your recent visit to The Able Butcher.
We highly value the feedback of our customers and we always try to create a memorable experience for our guests. In this regards, I must say that our pricing is comparable or lower to most restaurants of the same category in town.
We hope that we can welcome you back in the near future to demonstrate our genuine hospitality and quality of the product we offer.

Sincerely,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mars 2019 via mobile enheter

Hei. Vi valgte å spise middag på hotellet første kveld i Tallinn. Det var fin restaurant, veldig koselig servitør. Men maten var skuffende. Maten var middels til dårlig, smakløst. Når det samtidig var svært dyrt var det skuffende. Spiser ikke der flere ganger.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, perkenneth_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AliceTe, Guest Relations på The Able Butcher, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2019
Google-oversetting

Dear perkenneth_,

Thank you very much for your constructive feedback.

With big sorrow we read that you were disappointed with the quality of our food. Please be assured that our aim is to always deliver on our expectation to be the best steakhouse in the Baltics. Unfortunately, we were not able to remain to our usual standard during your visit.

It would be a pleasure for us, if you would contact us directly through tallinn_ablebutcher@hilton.com since we would love to offer you a compensation for not meeting your expectations the last time.

it would be a pleasure for us to host you again in The Able Butcher.

Yours sincerely,
Alice Teki
F&B Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2018 via mobile enheter

Bestilte burgeren med ost, bacon og fries. Ba om medium til rare, men fikk noe som var nærmere well done. Kjøttet ble derfor tørt og det minnet mest om en litt kjedelig karbonade. Hamburgerbrødet var veldig dominerende. Osten og baconet var helt greit. Frisene var understekt. En dyr og dårlig lunsj.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, P9215YSdanielh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Eliisa T, Guest Relations på The Able Butcher, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2018
Google-oversetting

Dear Daniel H,

Firstly I would like to thank you for taking the time to advise of your recent visit at The Able Butcher.

It is only to feedback such as yours that we are able to maintain and indeed, where necessary, improve about the quality that we provide to our valued guests.
I was very dissappointed to read of your meal with us. Whilst an apology will not alter the outcome of your experience on this occasion, I do extend it with all sincerity.
I certainly empathize the points you mentioned in your review, especially that the cooking step of the burger was closer to well done having it ordered as medium rare and that the french fries were undercooked.
This is the level of quality that is certainly not acceptable and will be addressed with our Executive Chef.

I hope you can accept this apology and we'd be happy to welcome you back soon and show you how we have improved.
Best Regards
Eliisa Tiidumaa
F&B Guest Relations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Able Butcher, så også på

 
Tallinn, Harju County
 

Har du vært i The Able Butcher? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din