“Kul plass”

Kjøkken: Amerikansk, Fra sørvestre USA, Meksikansk
God for: Barscene, Store grupper
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 5. februar 2019 via mobile enheter

Kul plass som vi var innom flere ganger i løpet av ei helg i Tallinn. Stort utvalg av øl, også et godt lokalt

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Hilde A
JanitaTX, General Manager på Cantina Texas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2019

Thank you so much! Next time you should try some margaritas as well.

Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Etter vi hadde satt oss ned fikk vi beskjed at ventetiden på mat var ca. en time, MEN det var absolutt verdt!! Forretter og drikker fikk vi selvfølgelig mens vi ventet på hovedrettene — atmosfære på restauranten er bare så stilig og stemningen var helt topp. Anbefaler på det sterkeste!

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, heatherrreno
JanitaTX, General Manager på Cantina Texas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2018

Thank you! On the weekends it is always really busy - so we suggest to book a table and order some starters in advance :).

Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd med maten. God og mørt kjøtt. Alt blir lagd fra bunn av. Greie priser og hyggelige ansatte

Dato for besøk: september 2018
Takk, Matvrak87

We're happy you enjoyed your stay! Thank you very much!

Anmeldt 6. juni 2018 via mobile enheter

Vi tok oss en dessert og kaffe på denne restauranten. Veldig spesiell plass, men koselig. Maten var meget god og servicen bra!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Even N
JanitaTX, General Manager på Cantina Texas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2018

Thank you!

Anmeldt 27. april 2018

Vi ringte bort dit ca 20 min før vi ankom for å bestille bord, damen i telefonen var kjempehyggelig og snakket godt engelsk. Altså, helt super service og veldig god mat. Vi bestilte enchiladas , og det var helt supert. Store porsjoner til en hyggelig pris!

Dato for besøk: april 2018
Takk, helener772
JanitaTX, General Manager på Cantina Texas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2018

Thank you for your feedback!

Reisende som så på Cantina Texas, så også på

Tallinn, Harju County
Tallinn, Harju County

Har du vært i Cantina Texas? Del dine erfaringer!