Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Johan M
1,0 av 5 boblerAnmeldt 21. des. 2018
Dato for oppholdet: desember 2018
Romtips: Bør nok kontakte hotellet på forhånd og gjøre avtale
Reisetype: Reiste med venner
1,0 av 5 boblerRom
3,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Helerin H, Front Office Managervon Stackelberg Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. des. 2018
Dear Johan

Thank you very much for taking the time to review our hotel. All the feedback is very much appreciated and it helps us make relevant improvements and maintaine high standards.

Our hotel is located in a historic building there for all the rooms vary in size and shape. Standard rooms are slightly smaller, however people who prefer more spacious and luxurious rooms we advice to book the amazing deluxe rooms.

During week days the Lobby bar indeed closes at 10 pm, however there is a small menu available in reception all night long. Over the weekend Lobby bar closes at midnight. Sorry to hear that the opening hours did not suit you.

Our restaurant is very popular therefore we always advise to prebook the tables, especially if there is more than 2 persons dining. We would never turn away the guest. If we are fully booked we always try to offer alternative times to be able to serve all the guests and offer the high class dining experience that our restaurant is all about. We are very sorry to hear that we failed this time. If You ever decide to visit us again please do not hesitate to contact me directly and I would be more than glad to reserve the table for you and ensure that you would be able to enjoy the dining experience that we always try to offer each and every guest.

Thank you again for the feedback. We do apologize for any misunderstanding that may of occured regarding the restaurant reservation. Hopefully we do have a change to accommodate you in the near future and offer the experience that we always strive towards.

Kind regards,
Tairi Valdre
F&B manager
Fb.vsh@uhotelsgroup.com

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 241
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 241
1.3 km fra von Stackelberg Hotel Tallinn
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 619
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 619
0.8 km fra von Stackelberg Hotel Tallinn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 399
  • Tripadvisor
    kr 1 402
  • Hotels.com
  • Booking.com
0.8 km fra von Stackelberg Hotel Tallinn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 388
kr 1 252
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 252
0.9 km fra von Stackelberg Hotel Tallinn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 263
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Hilton
2.1 km fra von Stackelberg Hotel Tallinn
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 993
  • Expedia.com
    kr 2 045
0.7 km fra von Stackelberg Hotel Tallinn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 960
  • Expedia.com
    kr 1 013
1.4 km fra von Stackelberg Hotel Tallinn
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • all.accor.com
    kr 1 173
  • Expedia.com
    kr 1 176
1.4 km fra von Stackelberg Hotel Tallinn
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • ibis
    kr 850
  • Expedia.com
    kr 852
2.0 km fra von Stackelberg Hotel Tallinn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 727
  • Priceline
1.4 km fra von Stackelberg Hotel Tallinn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Tallinn
Anmeldelser (1 345)
Filtrer anmeldelser
1 345 resultater
Vurdering fra reisende
697
447
132
45
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
697
447
132
45
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 1 345 anmeldelser
Anmeldt 27. november 2018

Vi var tre par som bodde på hotellet fra torsdag til søndag. Fint hotell med fine og store rom. Veldig hyggelig betjening, behjelpelige med alt vi spurte etter. Vi lå i tredje etasje. Senga var god. Boblebad på alle rom, noe vi satte pris på. Vi bestilte spa som føltes som veldig bra med rolig atmosfære. Hotellet ligger ved trafikkert vei noe vi ikke merket noe til. Kort avstand til gamlebyen.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, totenlena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Ett meget hyggelig og fint hotell. Vi bestilte zen delux, og ett hærlig rom med god plass og jaccussi. Tilgang til spa også. Kan absolutt anbefales. Hyggelig betjening, og de er hjelpsomme med å finne løsninger og tilrettelegging

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Oddbjørn H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Helerin H, Front Office Manager på von Stackelberg Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2018
Google-oversetting

Dear Oddbjorn H,

Thank you for taking the time to share your recent experience with other readers on TripAdvisor!

Compliments regarding your spacious and cozy ZEN Deluxe room as well as for the friendly and helpful staff, are very much appreciated!
I am glad to see that you were pleased with your room and had the chance to use the Sauna and pool area. It is very relaxing and provides everything you need after a busy day filled with meetings or long walks during the sightseeing!

Thank you again for all the kind words and we would be happy to welcome you back to von Stackelberg Hotel Tallinn during your next trip to Estonia!

Kind regards,
Helerin Haab
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2018 via mobile enheter

Vi var 3 par som bodde her fra torsdag til søndag. Meget fornøyd med frokost, spa, betjening/service og rommene. Eneste minuset fra oss er at inngang for rullestolbrukere er alt for bratt, vår person klarte å gå trappene ned/opp, men er man fast i rullestol er dette en stor utfordring.
Hotellet er en kort rusletur unna Gamlebyen, fint utgangspunkt! Det er også en fin bakgård på hotellet hvor vi satt i flere timer ved dette oppholdet. Vi hadde rom ut mot vegen, hørte ikke bilstøy, men så fort det var noen ute i gangen hørtes det godt inne på rommet.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, annefJ2997PO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
spavsh, Manager på von Stackelberg Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2018
Google-oversetting

Dear Anne F,

Thank you for taking the time to share your recent experience with other readers on TripAdvisor!

We are pleased to hear you found the hotel, rooms, breakfast, service and the Zen SPA excellent!

The hotel has a very convenient location, just on the foot of Toompea. Most of the popular tourist attractions are reachable by foot. For example you can reach the Old town in 5-10min and Telliskivi Loomelinnak in 10-15min.

Compliments regarding the service are highly appreciated! I make sure to pass your kind words to all of our staff members.

I am very pleased to hear you had time to visit our Zen SPA! In addition to Finnish sauna, steam room and Jacuzzi we offer variety of different relaxing spa treatments!

We have a lovely Courtyard that most certainly has its own unique atmosphere and tranquility. It is a perfect place to enjoy sunny weather, drinks or good food!

Thank you again for staying at the von Stackelberg Hotel Tallinn and for your kind feedback!

We look forward welcoming you back in the future!

Kind regards,
Kristel Merilaine
Spa Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mars 2018 via mobile enheter

Et fint, behagelig og rolig hotell. Opplevde de ansatte som litt sure. Bestilte standardrom og fikk rom i første etasje nærmest både utgangsdør og resepsjon, med utsikt mot en trafikkert vei. Hørte imidlertid ingen støy til tross for mye trafikk, så det er godt isolert. Ettersom vi fikk et mindre heldig plassert rom hørte vi mye tråkking fra andre gjester utenfor hele tiden, da det ikke var godt isolert ut mot gangen. Litt kjedelig å måtte ha rullegardinene nede hele tiden ettersom man kunne se rett inn.

Sengen var god, men madrassene skled fra hverandre hele tiden. Lite bad. Ellers god atmosfære på rommet, hvor vi fikk slappet av. Hadde fått opplyst at det var roomservice til begrensede tider, og en kveld spurte vi etter en meny i resepsjonen. Dette så de ikke ut til å ha, og resepsjonisten ringte restauranten på hotellet, der de sa de hadde for mye å gjøre til å kunne ta bestillinger på roomservice. Da vi gikk ut for å finne noe mat å ta med til hotellet igjen gikk vi forbi restauranten for å se, og der var det nesten ingen mennesker å se. Ellers fint med kort gåavstand til gamlebyen.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Nicoline S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Fint hotell med fine og store rom. Senga var komfortabel. Pluss med boblebad på rommet. Spaavdelingen var også bra. Bra beliggenhet med ca 10 minutter gange til gamlebyen. Eneste minus var at rommet vårt ikke ble ryddet eller vasket i løpet av oppholdet vårt (3 netter). Ville ha bodd her igjen.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Martine T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser