Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 84
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Expedia.com
USD 95
Vis tilbud
FindHotel
USD 106
USD 81
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Hotels.comUSD 95
PricelineUSD 84
ZenHotels.comUSD 106
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 115)
Filtrer anmeldelser
2 115 resultater
Vurdering fra reisende
531
831
482
176
95
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
531
831
482
176
95
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 2 115 anmeldelser
Anmeldt 6. oktober 2018

Det er en fin resepsjon, og vi ble tatt imot på en profesjonell måte. Rommene har fin standard og rengjøringen er det ingenting å klage på. Sengene var kjempegod å sove i. Frokosten var kjempegod, og der fikk vi det vi ønsker oss til frokost. Dersom du ønsker det, er det Spaavdeling og et kjempeflott basseng og det som hører til. De ansatte var hyggelige, og hilste på oss når vi traff dem. Skal du til Tallin, skal du ta inn på Park Inn Radisson, Meriton Tanninn.

Romtips: Jeg bodde på 5068, men tror de fleste rommene er fine
Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, terjed2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Meriton_Park_Inn, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Terje D,
Thank you for your feedback and taking time writing about your experience at Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn.
We are delighted to read that you have enjoyed your stay with us.
It was great to have you as our guest and we can't wait to serve you in the near future.
Best Regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. september 2018

Vi fikk rom i den nye avdelingen, og var veldig misfornøyde med at vi ikke kunne åpne vinduet. Hver natt kom det ikke kaldt vann ut av kranen på badet. Ingen i resepsjonen skjønte noe av det. Det var i allefall veldig irriterende. Heldigvis hadde rommet kjøleskap. Det var et stort pluss. Frokosten var helt ordinær, men grei nok.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, jippi j
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Meriton_Park_Inn, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2018
Google-oversetting

Dear jippi j,
Thank you for your feedback and taking time writing about your experience.
I am sorry to see that our rooms did not meet your expectations.The windows opening on the wing where standard rooms are located. We appreciate your nice comment about the fridge in the room.
We hope you will give us another chance in the future.
Best Regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2018 via mobile enheter

Stort hotel. Bra konferansesenter. Jeg var på konferanse, dette er et godt konferansehotell, god luft og god service. Rommene var veldig bra, god frokost. Lite basseng, men et bra anlegg og glimtene trimrom. Hotellet anbefales.

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, 282christopherb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Meriton_Park_Inn, Manager på Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2018
Google-oversetting

Dear Christopher B,
Thank you for your fantastic review. Your feedback is very much appreciated by all of us and keeps us motivated to provide the best hospitality service.
We are looking forward to welcoming you back again any time.
Best Regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2017

Dette er et stort hotell like ved gamlebyen i Tallinn. Hotellet har mange restauranter og bar. De ansatte på hotellet er hjelpsomme og gir god service. Frokosten kunne nok ha vært bedre organisert, noe av maten bærer preg av at den har stått ute litt lenge. Svært hyggelige ansatte i frokostsalen.

Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, ChristianHellevang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2017 via mobile enheter

Greit hotell liggende i kort avstand til gamlebyen. Savner frukt ved frokosten, ellers var utvalget greit. Rommene er noe slitt, men det ser rent ut, sengetøy og håndduker er rene. Er ikke helt begeistret for vegg til vegg teppene på rommet.
Spa muligheter. Prøvde massasje med lava- stener, deilig, men dyrt.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 68marit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser