“Amazing place and food”

Kjøkken: Amerikansk, Grill, Bespisning, Steakhouse
God for: Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 24. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig god mat og ikke minst en god service!
Vi booket bord å ble tatt godt i mot av en blid å hyggelig dame.
Fikk en meny på norsk.
Vi bestilte filet mignon og rib-eye, dette var perfekt stekt på den måten vi ville ha det.
Servitøren ba oss skjære i kjøttet før vi fikk spise for å se til at vi var fornøyde.
Vi spiste også en helt fantastisk god dessert; sjokoladefondant med vaniljeis. Det var helt magisk! Man går ikke herfra sulten!
Kommer absolutt til å anbefale dette stede videre til våre venner som vil reise til Tallinn.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, vegards2017

Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Meget bra service, food and location 💕 anbefales på det sterkeste, beste måltidet i Tallin 😊👍 fin kveld med gode venner!

1  Takk, toveg426
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Spiste biff og den var helt fantastisk og i tillegg var det utrolig god service. Verdt et besøk vi kommer gjerne igjen.

1  Takk, Hanne M
Anmeldt 5. september 2018

Her serveres det biffer og kjøttretter fra Angus dyr, meget god service og maten er fortreffelig!
Måten de presenterer kjøttet på før du bestiller, er veldig opplysende.
Absolutt verdt ett besøk, vi har vært der mange ganger!

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Tor B
Anmeldt 20. mai 2018 via mobile enheter

Anbefaler virkelig dette stedet. Utrolig god mat og service. Jeg bestilte indrefilet med peppersaus og stekte grønnsaker som tilbehør.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, reinsdyr

Reisende som så på Goodwin The Steak House, så også på

Tallinn, Harju County

Har du vært i Goodwin The Steak House? Del dine erfaringer!