“Teatermiddag”

Kjøkken: Amerikansk, Grill, Bespisning, Steakhouse
God for: Store grupper
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 16. desember 2023 via mobile enheter

Dette var jammen en bra plass, veldig mør og god biff og raske servering 💥. Dette er vel verdt pengene. Det var hyggelig betjening og veldig god vin. Jo mere han drakk jo penere ble jeg

Dato for besøk: desember 2023
Takk, 395metteb

Anmeldt 27. juni 2023

Maten er ok,men ikke det man forventer på et steak house med disse prisene.Går tregt vis du sitter på utsiden,virker som de prioriterer de som sitter inne.Fikk også beskjed om det når vi satt ute,de sa det var mange inne,men vi betaler det samme på utsiden så er vi da dårliger gjester?Skal ikke vi få samme service?Testet plassen to ganger vi var der å akkurat det samme,lang tid med servering,jeg fikk min drikke mens sønn fikk drikke når maten kom.Servitør ble også sur da jeg spurte etter drikke til sønn.Skulle ha dessert og så spurte etter meny men fikk da regningen :) Nå har jeg jobbet lenge i utebransjen både i bar og som servitør og her trengs det forbedring på service.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Tap I
Anmeldt 25. juni 2023 via mobile enheter

Veldig god mat og service. Anbefales. Godt tilberedt kjøtt og helt fantastiske desserter. Godt utvalg av det meste...

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Roger S
Anmeldt 29. mai 2022 via mobile enheter

Var her ved to anledninger. Syns maten var kjempebra, men kanskje litt høye priser. Spiste 200 gram biff som kostet €29,9 og så kommer saus og potet (enten mashed potatoes, eller fries) i tillegg til ca €10. Betjeningen er hyggelig og maten ble kjapt levert.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, 67oddgeirb
Anmeldt 6. desember 2021 via mobile enheter

Når vi kom inn og fikk bord så tok det en god halvtime før fikk fikk spørsmål om drikke. Når maten kom så så det veldig delikat og fint ut,men kjøttet var helt uttørket og ikke spiselig. Tror nok vi var ekstra uheldig,men stedet ryddet opp i dette og tilbydde oss nye retter eller og slippe og betale for de biffene vi hadde fått👍 kelneren var sur og grinete fra start til slutt og vil nok ikke spise her ved neste besøk i Tallin

Dato for besøk: desember 2021
1  Takk, frodeglott

Reisende som så på Goodwin The Steak House, så også på

Tallinn, Harju County

Har du vært i Goodwin The Steak House? Del dine erfaringer!