“Veldig bra til en hyggelig pris”
Anmeldelse av Rataskaevu16

Rataskaevu16
Bestill bord
Vurdert som nr. 12 av 1 316 Restauranter i Tallinn
Kjøkken: Europeisk, Skandinavisk
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 23. september 2019

Var her for middag med en gruppe venner. Fantastisk mat, godt drikke, god service. Og alt dette til en meget hyggelig pris. Det er helt rart hvor mye billigere det er her enn på restaurantene ved "Rådhusplassen" bare rett bortenfor. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, Eggeskallen

Anmeldt 14. september 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat, fantastisk personale, flott og praktisk beliggenhet.

Og prisen var mer enn hyggelig.

Hit skal jeg neste gang jeg skal til Tallin💙

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, haugerudhenriksen
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Vi spiste lunsj her, og maten var veldig smakfull og god. Servicen var bra, og det var gode vegetariske og veganske alternativer. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, 426lina
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Vi spiste her etter å ha søkt på nett etter gode restauranter i Tallinn. Vi var heldige og fikk bord selv om vi ikke hadde reservert. Vi var der ca. kl. 18.00. Etter dette var det mye folk på restauranten. Vi ble tatt godt i mot av en hyggelig servitør. Han fortalte litt om alle rettene og virket oppriktig interessert og stolt over maten han serverte. Vi fikk også godt, ferskt brød mens vi ventet på maten. Tilbyr vegetar-retter. Menyen er ikke veldig stor, men til gjengjeld var maten helt fantastisk. Spesielt forretten freshly salted salmon, som hadde utrolig godt tilbehør og nydelig presentasjon. Den braserte elgen var mør som smør med en like nydelig presentasjon som laksen. Dessertene var også utrolig god på smak og hvis du liker å prøve noe annerledes anbefales sea-buckthorn ice cream. Utrolig frisk og spennende tilbehør. Takk for oss, gled dere!

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, sunnivus
Anmeldt 13. juni 2019

Topp betjening, fantastisk mat og et hyggelig lokale. Det er ingen overraskelse at det står mange utenfor for å få plass.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, jlnssn

Reisende som så på Rataskaevu16, så også på

Tallinn, Harju County
Tallinn, Harju County

Har du vært i Rataskaevu16? Del dine erfaringer!