Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bestill på forhånd
  
oversatt av Google
Ulike måter å oppleve Tallinn Old Town på
fra USD 45,64
Mer informasjon
fra USD 20,00
Mer informasjon
fra USD 42,79
Mer informasjon
fra USD 34,23
Mer informasjon
Anmeldelser (13 449)
Filtrer anmeldelser
13 449 resultater
Vurdering fra reisende
10 066
2 958
373
35
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10 066
2 958
373
35
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 13 449 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2018

Her er det mykje å sjå og svært mange plasser å ete og drikke. Mykje fin arkitektur. Mange fine parker ein kan sette seg ned og slappe av i. Vil ein ha skikkeleg utsikt så anbefalast det å gå opp i tårnet til Saint Olavskirka. Vindeltrappa opp er litt trang men turen opp er verd slitet. Her får du 360 graders utsikt over gamlebyen og resten av byen.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Terje57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

En flott tur. Reiser gjerne igjen
Rent og pent i gater og utesteder. Hyggelige folk .De var veldig lett å komme i kontakt med. Veldig hjelpsomme og hyggelige. God mat på restaurantene .Bodde på ett bra hotell .

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Johanna M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Tallinn har en flott, spennende gammelby med god atmosfære. Om du er her for en helg rekker du over byen, men du vil ikke kjede deg om du er her over lenger tid heller. Byen har mange flotte steder, smug, bygninger, restauranter, barer, kafeer og utsiktspunkt. Du kan tusle rundt og stadig oppdage noe nytt. Det er mulighet for avslapning, få med seg historie eller bare nyte den fine byen og atmosfæren. Anbefaler å ta turen utenfor bymurene også!

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, AnitaHammervik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2018

Bruk gjerne noen dager her, Det er utrolig mange trange gater og morsomme butikker overalt. Det er så mye historie her, at det lønner seg nok og studere denne før man drar, dersom dette er av interesse, Mye god mat overalt.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, tgrunnfo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2018 via mobile enheter

Ta en tur til Tallin. Det vil du aldri angre på. Gammelbilen er nydelig. Masse koselige spise og drikkesteder. Byen passer godt for folk i alle aldre. Vi var i Tallin i tre døgn. En flott opplevelse

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Journey214882
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser