Gamlebyen i Tallinn veldig fin, mange flotte bygg,flere i gotisk stil. Husene er velholdte, mange sjarmerende kafeer og restauranter i gamle handelshus. Lett å finne frem til de ulike severdigheter
En koselig liten by, med mye historie.
Jeg hadde dessverre bare et par timer til disposisjon, men skulle gjerne ha vært der lenger.
Mange restauranter å velge imellom, hyggelige mennesker og en by med beskjeden arkitektur, hva det spektakulære angår.
Julemarkedet kan absolutt anbefales.
Ett koselig og trivelig sted for å spise lunsj.Rolig og romantisk . Ett sted med masse gammel kultur. Det var mitt inntrykk. Menyen hadde en spennende meny.
Kjempekoselig gamleby fullt av barer og restauranter. Dyrt, nesten på linje med norske priser. Mye turisme.
Koselig gamleby med museum, kirker, festning og fantastiske Olde Hansa spisested. Anbefaler en gåtur med guide.
Mange flotte hus med fine detaljer. Kirkeeldorado. Fryktelig mange suvenirbutikker. Velg en sidegate for mat. Kompakt og lett å finne fram i gamlebyen.