Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 577)
Filtrer anmeldelser
2 577 resultater
Vurdering fra reisende
1 420
945
156
32
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 420
945
156
32
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 2 577 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Et fint hotell med bra beliggenhet i Tallinn sentrum. Helt OK rom, med fin utsikt over byen, om du bor høyt nok.
Et typisk forretningshotell, med dertilhørende fasiliteter og med egen saunaavdeling.
Dessverre et lite minus for renhold på rommet.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Fredrik J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VitaliM64, Manager på Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018
Google-oversetting

Dear Fredrik J,
Thank you very much for your feedback and comments regarding your stay at Radisson Blu Sky Hotel. I am glad to hear that you were satisfied with our hospitality and please accept my apologiez for shortcomings with room cleaning.
I hope that we will be able to exceed your expectations during your next visit to Tallinn!
With best regards,
Vitali Makejev
Executive Assistant Manager
Radisson Blu Sky Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018

Store, lyse rom, rent og med gode senger, hyggelig betjening, sentral beliggenhet. Gode muligheter i treningsrommet, men dårlig ventilasjon. Poengtrekk for trang frokostrestaurant og mye støy under måltidet.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, bja457
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VitaliM64, Manager på Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2018
Google-oversetting

Dear bja457,
Thank you very much for your time and review of your stay published on Tripadvisor. I am glad to hear that you were satisfied with your stay and our services. I appreciate that you pointed out areas where improvement is needed.
Looking forward to welcome you back at our hotel in the future!
With best regards,
Vitali Makejev
Executive Assistant Manager
Radisson Blu Sky Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2018

Hotellet ligger sentralt og har meget bra rom. I lobbyen har de en hyggelig bar.
Rommene er store og har en fin arbeidsplass. På rommet finner du også bra toalettartikler. Det er også kaffemaskin.

Meget bra resepsjonspersonell som yter utmerket service!

God frokost , - men det tar alt for lang tid å rydde bordene under frokosten, så det ser til tider rotete og utrivelig ut i frokostrommet

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VitaliM64, Manager på Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2018
Google-oversetting

Dear Victor R,
Thank you very much for your feedback and comments regarding your stay at Radisson Blu Sky Hotel. I am very glad to hear that you enjoyed our hospitality and service. I appreciate your comment regarding area where improvement is needed.
Looking forward to welcome you back at our hotel in the future!
With best regards,
Vitali Makejev
Executive Assistant Manager
Radisson Blu Sky Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Elvis J, Front Office Manager på Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 25. juli 2018

Vi bodde 22 etasje og hadde kjempefin utsikt mot byen. Litt varmt på rommet. Kjempebra renhold og service.Hyggelig betjening som gjorde sitt ytterste for at en skulle trives.
Utrolig utsikt fra sky baren.

Romtips: Bra beliggenhet. Kort vei til gamlebyen og shopping.
Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Kingston_50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vitali M, Manager på Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2018
Google-oversetting

Dear Kingston_50,
Thank you very much for your review and nice comments regarding your stay at Radisson Blu Sky Hotel. I am very glad to hear that your stay with us was pleasant and comfortable.
I hope that your future travelling plans bring you back to Tallinn and we will offer our warm welcome once again!
With best regards,
Vitali Makejev
Executive Assistant Manager
Radisson Blu Sky Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser