Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 242)
Filtrer anmeldelser
1 242 resultater
Vurdering fra reisende
572
478
153
28
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
572
478
153
28
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 242 anmeldelser
Anmeldt 4. april 2019

Tere! Det har vært mitt første opphold i Estonia og jeg valgte Kreutzwald Hotel siden hotellet ligger ikke langt fra sentrumet.

Fra det første øyeblikk på hotellet følte jeg meg velkommen. Veldig hyggelige resepsjonister som hjalp meg å finne frem i Tallinn. Rommet jeg fikk var i 2. etasje mot gaten. Jeg fryktet at det blir støy om natta, siden det var en stor gate som går direkte forbi hotellet. Men jeg hørte ingenting! Rommet var stort, med mange detaljer. Sengen var koselig og jeg sov veldig godt. Baderommet var greit - men det trenger litt oppussing dessverre. Noe fliser var også løst allerede. Frokosten var greit, men ikke noe særlig spesielt. Jeg hadde forventet mye mer på frokosten.

Spa-avdelingen kan anbefales! Greie priser og hyggelig betjening :)

Jeg kommer gjerne tilbake (håper da på litt forbedring i frokosten og på baderommet.

På gjensyn! Kokkutulekul!

Dato for oppholdet: mars 2019
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, h_konl349
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kadi S, Manager på Kreutzwald Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. april 2019
Google-oversetting

Dear Nico,

Thank you for your recent stay at the Kreutzwald Hotel Tallinn and for your time to share your experience with us and other readers!
I am very happy you see that you enjoyed your stay and had a pleasant time with us.
I wish you all the best and hope to welcome you back in the future!
Best regards,
Kadi Saadlo
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018

Fint og hyggelig hotell. Servicen var bra, bortsett fra en sur servitør i restauranten. Meget sur faktisk...
Kort vei til gamlebyen. Rundt 15 minutter å gå. Omtrent 10 minutter å gå til nærmeste kjøpesenter.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, olecbing
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Førsteinntrykket var bra. Vi ble godt tatt i mot i resepsjonen, og fikk tildelt et fantastisk rom. Rommet var stort, det var høyt opp til taket noe som gjorde at rommet virka ekstra stort. Det var godt med skapplass, fin sofaseksjon med tv og skrivebord. Rommet var todelt, så føltes nesten som to rom. Å ha et fint bad med herlig boblebad gjorde at man fikk spa-følelse på rommet sitt.

Resepsjonsområdet var ikke spesielt trivelig, så fikk ikke lyst til å sette deg ned her. Matsalen var nede, og der var det greit.

På forhånd hadde vi tatt kontakt med hotellet for å spørre om det var utvalg for meg som må ha glutenfritt. Dette skulle ikke være noe problem. Nå lurer jeg på hva de mener skal være greit utvalg for en som må ha glutenfritt... Jeg måtte be om brød, og fikk etter lang tid servert knusktørr loff som smakte helt forferdelig. Og dette var det eneste de hadde å tilby meg. Jeg ønska pålegg som kunne døyve smaken, men utvalget var lite, og ikke en gang baconet kunne jeg spise da det lå på en seng av brød... Det fantes heller ikke noe frokostblandinger som jeg kunne spise, og ikke nøtter eller annet jeg kunne blande i yoghurten. Utvalget av frukt var også dårlig.

Jeg tok kontakt med resepsjonen, da jeg hadde forventa bedre enn dette. Fikk beskjed om at jeg skulle ha sagt i fra da jeg sjekka inn. Men vi trodde jo det var nok å ta kontakt på forhånd. De sa de skulle høre, men det skjedde ikke noe. Ei heller hjalp det at jeg tok kontakt med de en gang til.

Vi reiser mye, og har lært at vi må forhøre oss på forhånd. Jeg synes dette med en god frokost er veldig viktig, da det heller ikke er lett å finne noe glutenfritt i farten. Dette er faktisk det dårligste tilbudet jeg har opplevd så langt. Og følte heller ikke at jeg ble hørt, og nesten gjort narr av da jeg tok opp dette i resepsjonen. Nå skal det sies at utvalget ikke var det beste sånn generelt på frokosten.

Spa-avdelinga angrer vi på at vi ikke benytta mer, var en snartur ned på en enkel behandling, og det så veldig flott ut der nede. Så anbefaler å benytte dette.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AnitaHammervik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KadiGS, Manager på Kreutzwald Hotel Tallinn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2018
Google-oversetting

Dear Anita,

Many thanks for your recent stay with us and for your time and effort to give us feedback! I am very happy to see that you enjoyed your stay with us (for most part at least) and thank you for your kind comments regarding your guest room.
I am really sorry however to read about your disappointment with our breakfast selection. Breakfast is one of the most important services that the hotels can provide and we take great pride in our breakfast selection and always are on lookout for ways to improve the service.
It is true that there are more and more guests with gluten intolerance and the hotels will also need to consider that while making the choices what to serve for the guests. I was very sorry to see that one of our reception employees suggested that you should have let us know your preferences during check in, although you had clearly stated your condition prior arrival. Unfortunately I could not find out who that person was, so it would be very helpful if you could remember the date of the complaint and send it to me via private message. As it is high season and we have employed several new staff members to cater the high demand, then perhaps it could have been a trainee who did not quite understand the situation him-or herself. I do apologize if that was the case.
I also read the correspondence between you and our receptionist and although she had sent you the shortlist of available breakfast options, I saw that she had missed many items that are actually available and are gluten free. I tried to include the list of the available breakfast items, but unfortunately it turned out to be too long to be posted in this response. I can just say that our breakfast selection consists of over 100 food items and most of them are actually gluten free.
Anyway, please consider your notes well received and if you would like suggest any additional (gluten free) breakfast items then we would be very happy receive them. Please accept my sincere apologies for the shortcomings and please be assured that your feedback and comments will have an impact to our service.

Thank you again and I wish you a great summer!
Best regards,

Kadi Saadlo
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

Kort vei til Gamlebyen. Frokosten på hotellet kunne med fordel vært bedre. Lite utvalg og dårlige råvarer. Renholdet på rommet kunne også vært bedre. SPA avdelingen var delikat. God service i resepsjonen.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, elibe5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2017 via mobile enheter

Deilig hotell, med gode senger, god standard og god service. Hotellfrokosten hadde godt utvalg og gode smaker. Hotellet har spa og restaurant, men det benyttet ikke vi oss av, så det kan jeg ikke si så mye om. Anbefaler virkelig dette hotellet til alle som ikke har noe imot en ti minutters gange til sentrum

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Kine H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser