Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 059)
Filtrer anmeldelser
3 060 resultater
Vurdering fra reisende
2 344
638
63
10
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 344
638
63
10
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 060 anmeldelser
Anmeldt 26. november 2018

Vi tilbragte to netter ved hotellet i siste helgen november. Fikk rom på tredje etasje med vinduet ut mot en sterkt trafikkert gate. Var mye lyd fra veien hele natten, kan ikke anbefales for folk som er vant til å ha det stille om natten. Lokasjonen er god, nærme gamlebyen.
Hadde inntrykket at spa avdelingen var inkludert til alle rom, men dette stemmer ikke. koster 10 euro per pers å bruke anlegget, noe som vi ikke så på som verdt det.
God frokost, men dårlig merking for allergier.
Helt greit hotell, hadde nok vært en bedre opplevelse om vi hadde bodd lengre opp i etasjene.

Romtips: higher floors may have less noice from the street outside. Spa is not inkulded.
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, bsofie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Henry-Rein K, Guest Relations Manager på Hotel Palace Tallinn by TallinnHotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018
Google-oversetting

Dear bsofie,

Thank you for staying at our hotel and for posting your experience.

I am pleased to read that you enjoyed our great location and tasteful breakfast. However, I sincerely apologize for the noise problem and the confusion with the labelling in the breakfast area.
To add, the Sport & Relaxation area is indeed an additional 10EUR extra fee per person. This is due to area being limited and keeping it relaxing for guests to enjoy the maximum value.

I hope you will consider returning to our hotel on your next visit to the Tallinn.

Kind regards,
Henry Kielberg

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Vi bestilte et firestjerners hotell, men opplevde det som femstjerners. Absolutt ingen ting å sette fingeren på, for vi stortrivdes i fire netter her. Topp beliggenhet, flotte rom, meget god frokost og et vidunderlig spa anlegg til fri benyttelse. Anbefales!!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, egilsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
OttRiiel, Front Office Manager på Hotel Palace Tallinn by TallinnHotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2018
Google-oversetting

Dear egilsen,

Thank you for sharing this excellent review with us!

It is honour to read you consider us as a five star hotel! The whole hotel team takes great care to properly refresh all rooms and achieve greatness and your praise lets us know we're succeeding!

We look forward to hosting you again soon for another amazing experience!

Kindest regards,
Ott Riiel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2018 via mobile enheter

Dette var et rent og stilig hotell, med god beliggenhet til gamlebyen, kun et par minutter å gå. God frokost med godt utvalg av alle slag! Trivelige ansatte både i resepsjon og under frokosten. Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, sklophus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tendo L, General Manager på Hotel Palace Tallinn by TallinnHotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018
Google-oversetting

Dear sklophus!

Thank you truly for the wonderful review!

We all wish you a beautiful autumn and hope to welcome you back already soon.

Best regards,
Tendo Lindvest

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Vi har nå hatt 4 netter på dette flotte hotellet.
Flott design, utrolig hyggelig å hjelpsom betjening. Beliggenheten er suveren. 2 minutter , over veien så er du på toppen av Viru street, og hele gamlebyen.
Flott og avslappende relaxavdeling i underetasjen. Steam og sauna. Jaccuzi, og basseng.
I tillegg kan nevnes: godt lydisolert vinduer, så lite bråk fra trafikk. Gode lystette gardiner, som gjør det godt å sove litt utover formiddagen. Vi bodde på 604, men tror dette gjelder alle rom.
Godt aircondition anlegg, så du kan velge din favoritt temperatur, og sove godt.
Vi kommer garantert tilbake, og anbefaler dette på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Steve T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tendo L, General Manager på Hotel Palace Tallinn by TallinnHotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2018
Google-oversetting

Dear Steve T!

Thank you for choosing hotel Palace for your stay when visiting Tallinn.
It is only pleasure to read such a great feedback from your stay. I fully agree with the location of the hotel which is just great to discover around in the heart of Tallinn.

We hope your trip back to home went well and we can already welcome you back soon in Tallinn.

Best wishes,
Tendo Lindvest

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Vi har vært utrolig fornøyd med oppholdet på the Palace fra start til slutt, alt fra hyggelig betjening, fine og rene rom til en flott relax-avdeling man kan slappe av i før middag. Beliggenheten er helt fantastisk med kort vei til gamlebyen og rommet vårt var svært stille uten noe lyd på nettene. Vi kommer helt klart tilbake neste gang vi drar til Tallinn!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 911kristinm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tendo L, General Manager på Hotel Palace Tallinn by TallinnHotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2018
Google-oversetting

Dear Kristin M!

Thank you for choosing hotel Palace for your stay in Tallinn.
Just happy to see so positive feedback which is only pleasure to read. Thank you truly for everything.

We all wish you a wonderful end of summer season and hope to welcome you again back in Tallinn.

Best wishes,
Tendo Lindvest

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser