Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 49
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Hotel Website
USD 46
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 49
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.02.23
PricelineUSD 52
Hotels.comUSD 49
Destinia.comUSD 79
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (558)
Filtrer anmeldelser
558 resultater
Vurdering fra reisende
98
230
151
47
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
98
230
151
47
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 558 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Beliggenheten er utrolig bra, og spisestedet er fint..
Aircondition fungerer ikke så rommet luktet innestengt. Det er en haug med skrikende måker utenfor så ikke tenk på å åpne vinduet.
Frokosten er alt for dyr i forhold til hva du får.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, malinbp96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mai 2018 via mobile enheter

Vi bodde her i mai 2018, en venninnegjeng. Greit hotell midt i gamlebyen. Litt slitt, men rent. Litt små rom, med dobbeltsenger. Hyggelige ansatte. Greie priser. Litt støy fra nabobar, men ellers helt fint.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 858mtorres
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. desember 2016 via mobile enheter

Utrolig sentralt, med gangavstand til alt. Likevel veldig rolig, ikke støy av noe slag. Grei standard. Gode senger. Hyggelig betjening. Vi kjøpte frokost. Ikke overdådig, men helt grei. Vi prøvde ikke restauranten.

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Busterud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2016

Bodde to netter på dette hotellet, natt til lørdag og natt til søndag.

Får du rom i 4. etasje sørg for at dette vender ut mot parkeringsplassen.
Sola steiker på den andre siden da det er sør-vendt,
Rommet kokte da vi endelig fikk sjekke inn kl. 14:00.
Ingen mulighet til å oppgradere eller bytte rom. Fikk låne en bordvifte da det ikke finnes aircondition på dette hotellet.

Etter å ha hatt på bordviften og luftet ut oppdaget jeg at vinduet er ca. 1,5 meter unna en uteplass (takterasse) som holdt oppe med musikk og skrål til kl. 04:00 om morgenen.

Slitt vegg-til-vegg teppe og ingen safe på rommet.
Grei kvalitet på madrassen.
Stort og fint bad.
Rask og stabil WiFi.
Godt utvalg av TV kanaler.

Romtips: Ikke velg over 3. etasje om sommeren, da koker rommene.
Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, tork387
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2016 via mobile enheter

Bra beliggenhet i nedre del av gamlebyen, kort vei til Torget og mange spisesteder, buss/trikk til Kadriorg, stranden etc. Halve hotellet har utsikt rett i nabobyggets vegg. Stille område siden det ikke er utesteder akkurat i denne gaten. Frokostcafé og restaurant tilknyttet hotellet, og dagligvarebutikk rett rundt hjørnet.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, StMal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser