Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 099)
Filtrer anmeldelser
1 099 resultater
Vurdering fra reisende
889
163
27
11
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
889
163
27
11
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 1 099 anmeldelser
Anmeldt 27. februar 2017

Flott, moderne hotell med vennlig betjening og flotte fasiliteter. Stort døgnåpent Casino på hotellet, nydelig spa-avdeling. Gangavstand til gamlebyen og shoppingsentre, billig taxi dersom en ikke ønsker å gå. Dette hotellet kan anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
Takk, 472anetteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Carolina_GuillenVera, Operations Manager på Hilton Tallinn Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2017
Google-oversetting

Dear 472anetteb,

Thank you for staying at Hilton Tallinn Park and sharing your feedback with us and other travelers! We are very proud to read that you enjoyed your visit and remained highly satisfied with our hotel facilities and service of the hotel. We sincerely appreciate recommendation and rest assured your comments will be shared with our team members as well as with the management.

Thank you once more and we look forward to welcoming you back for another wonderful visit of Tallinn!

Warm Regards,

Carolina Guillen
Operations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2017 via mobile enheter

Et fantastisk hotell, men meget god service. Hotellrommet var stort og moderne. Roomservicen fungerte bra. Spa avdelingen er det ingenting å utsette på. Anbefales på det sterkeste.
Vi var en par som ønsket oss litt luksus, spa og casino.
Frokost buffeten var god.

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 767mariannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Carolina_GuillenVera, Operations Manager på Hilton Tallinn Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. februar 2017
Google-oversetting

Dear Marianne S,

Thank you for staying with us at the Hilton Tallinn Park and also for taking the time to share your experience. it was fantastic to read your wonderful feedback regarding your stay.

I am delighted that our service met your expectations.
We always strive to make our guests' experiences memorable and I am very happy to hear that you really loved your room and felt looked after by our team.

I hope we will be your first choice next time you are in town.
We look forward to welcoming you again soon.

Warm Regards,

Carolina Guillen
Operations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. desember 2016

Flott nytt 5-stjerners hotell. Kanskje det beste i Tallinn. Fint SPA, med et lite basseng, boblebad, tyrkisk dampbad og sauna. Bra service og velsmakende frokost. Eneste vi ikke likte var den harde senga.

Dato for oppholdet: desember 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Frodes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ahto L, Assistant Front Office Manager på Hilton Tallinn Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. januar 2017
Google-oversetting

Dear Frodes,

Thank you very much for choosing Hilton Tallinn Park and for sharing your experience.

We are pleased to know you had a wonderful time at our hotel and consider us the best in Tallinn, despite that our beds may have been a little tough. We are also glad to know that you liked the SPA and the service and selection of our breakfast. We thank you sincerely for your excellent ratings and we hope to welcome you again in the near future to have you experience another memorable time in Tallinn!

Sincerely yours,

Ahto Loper
Assistant Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2016 via mobile enheter

Var her på julebord med jobben, og ble meget positivt overrasket over hvor pent alt var og utrolig bra service. Pene rom med det du trenger, og en sps avdeling som må prøves. Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: desember 2016
Takk, 988riads
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Carolina_GuillenVera, Operations Manager på Hilton Tallinn Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2016
Google-oversetting

Dear Riad,

We are always glad to learn of our guests’ satisfaction, as this is what we always strive to achieve at all times, but to read your headlines makes us very proud. On behalf of the team, we thank you for your encouraging feedback which for sure will be shared to all the Team.

Thanks for your recommendation and it would be a great pleasure to welcome you back at the Hilton Tallinn Park in the near future.

Warm Regards,

Carolina Guillen
Operations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2016

Beliggenhet var helt topp, ved en liten park og dermed ingen innsyn på rommet: 15 min gange fra gamlebyen, 10 med buss fra flyplass, taxi er et godt alternativ i Tallinn da det er ganske rimelig (6 euro). Ligger også rett ved Horistont Restaurant.

Fantastisk utsikt fra rommet, nybygg og alt i tipp topp standard. Vennlig personale, og god frokostbuffet (tillegg i pris på 20 eurp/pp), nydelig splitter nytt spa.

Beliggenhet var helt topp, ved en liten park og dermed ingen innsyn på rommet: 15 min gange fra gamlebyen, 10 med buss fra flyplass, taxi er et godt alternativ i Tallinn da det er ganske rimelig (6 euro).

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Marianne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Carolina_GuillenVera, Operations Manager på Hilton Tallinn Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Marianne H,

Thank you very much for staying with us and for leaving your feedback on TripAdvisor.

We were very much delighted that you remained highly satisfied with our facilities and service delivered by our friendly team.

It is a great pleasure to read such a nice feedback.

We are looking forward to welcome you back again.

Warm Regards,

Carolina Guillen
Operations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser