Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 102)
Filtrer anmeldelser
1 104 resultater
Vurdering fra reisende
894
163
27
11
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
894
163
27
11
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 104 anmeldelser
Anmeldt 21. mai 2018

Alt fungerte godt (AC, rengjøring, informasjon). Anbefaler sterkt executive lounge pga. roen, utsikten og det hjelpsomme og kunnskapsrike personalet. Det kostet 60 EUR å oppgradere til executive rom med adgang til executive lounge, og det var vel verdt pengene.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
1  Takk, jegje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jan K, Duty Manager på Hilton Tallinn Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2018
Google-oversetting

Dear jegje,

Thank you for your stay at Hilton Tallinn Park hotel and for sharing this great review.

We are very happy to read that you had a great time with us and that you also fully enjoyed your upgrade to Executive room with lounge access.

We hope to welcome you back at Hilton Tallinn Park soon!

Kind regards,
Jan Kainel
Duty Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mai 2018

Hotellet er moderene og har høy standard både hva angår interiør og service. Vi hadde problemer med airconditionen og da oppgraderte de oss kostnadsfritt slik at vi fikk suite. Eneste minus var at det var veldig harde senger.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
Takk, SiljeA183
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Martin L, Duty Manager på Hilton Tallinn Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mai 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for being our guest at the Hilton Tallinn Park Hotel and for taking the time to share your experience on Tripadvisor!

I am pleased to read, that overall you fully enjoyed your stay with us and remained mostly satisfied with our services and facilities.
Please accept my apology for the inconvenience with the faulty air con. I am glad, however, that we were able to offer you a suitable solution.

Thank you for your valuable patronage and I look forward to your next stay in our property!

Best regards,

Martin Laur
Duty Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2018

Bodde på Hilton en uke i april
Sentrumsnært og med en (nesten) grønn park som nabo. Fint i forhold til mye annet i nabolaget.

Kort vei til det meste.
God service og gode rom. Flott treningsrom og deilig svømmebasseng med to badstuer til disposisjon

Frokost bra - får 9/10, men mangler det siste man kunne forvente av Hilton

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
Takk, 75000LOR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jan K, Duty Manager på Hilton Tallinn Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. april 2018
Google-oversetting

Dear 75000LOR,

Thank you for your stay at Hilton Tallinn Park hotel and for taking time to share your experience with us.

We are delighted to hear that you fully enjoyed your stay, while also remaining highly pleased with our service levels. It is my sincere pleasure to read that you also had time to enjoy our Spa.

We are already looking forward to welcoming you back at Hilton Tallinn Park!

Kind regards,
Jan Kainel
Duty Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2017 via mobile enheter

Har bodd på noen hoteller rundt om i verden, men det er ingen som måler seg med Hilton Tallinn Park. Fantastisk service og veldig hyggelig og hjelpsomt personale. Vi hadde en King Deluxe Suite på 65m2. Fantastisk suite med høy standard. Biffen på restauranten var kanskje ikke den beste i verden, men frokosten var veldig god. Ligger sentralt, men allikevel i et rolig område uten støy fra puber etc. Alt i alt et fantastisk hotell!! Vi kommer tilbake!!

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Kurt-Johan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ahto L, Assistant Front Office Manager på Hilton Tallinn Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2017
Google-oversetting

Dear Kurt-Johan,

Thank you for sharing this great feedback with us and other travelers!

We are very proud to read that someone who has travelled the world and seen so many hotels considers our lovely property the greatest of them all. We take great pride in our work and rest assured your kind comments will be shared with the entire team.

Thank you for being our guest and we look forward to welcoming you back!

Warm regards,

Ahto Loper
Assistant Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mai 2017 via mobile enheter

Veldig fint hotell! Rommene er rene og pene, personalet er veldig hjelpsomme og hyggelige! Veldig god frokost og middag ! Stort pluss for den fine terrassen med utsikt over parken ! Hvis jeg drar til Tallinn igjen så blir det helt klart samme hotell!

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Fredrik M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ahto L, Assistant Front Office Manager på Hilton Tallinn Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2017
Google-oversetting

Dear Fredrik M,

Thank you very much for making Hilton Tallinn Park your home away from home and writing your review on TripAdvisor. We are happy to know that you enjoyed your room and both lunch and dinner at our Able Butcher Restaurant with the outside terrace. Also, your compliments about our team members are most appreciated and I will make sure to share your kind feedback with them. Thank you very much for choosing to stay with us and we look forward to serve you again for another great experience at Hilton Tallinn Park!

Sincerely yours,

Ahto Loper
Assistant Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser