Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 087)
Filtrer anmeldelser
1 087 resultater
Vurdering fra reisende
880
161
27
11
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
880
161
27
11
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 087 anmeldelser
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Moderne, eksklusivt og sentralt. Men det å sove dårlig i en hard seng trekker ned. Altfor hard. Anbefales å be om en dyne under lakenet... Ellers var frokosten veldig bra og spa-området fint. Kaldt basseng!

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Simen S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jan K, Duty Manager på Hilton Tallinn Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2018
Google-oversetting

Dear Simen S,

Thank you for staying at Hilton Tallinn Park hotel and for taking time to share your feedback with us.

We are happy to hear that generally you enjoyed your stay with us.

Having said that I was sorry to read that you did not find our beds comfortable enough for you. Additional duvet would always be available upon request however and I would kindly ask you to let us know about this preference in advance in the future, so that we can prepare the bed as comfortably as possible for you.

We hope to welcome you back at Hilton Tallinn Park soon!

Kind regards,
Jan Kainel
Duty Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Vi hadde 2 rom i 8.etg. deluxe rom som var romslig, godt utstyrt. Harde senger og litt høye puter, som resepsjonen reparerte raskt ved å få lagt en dyne under lakenet. Enkel og hyggelig innsjekk. Fint og tilgjengelig treningsrom. Deilig basseng og steam. Kunne nok vært et hyggeligere relaxrom. Helt grei frokost, veldig hyggelig personale i frokosten. Deilig at den varte til halv elleve siden vi hadde m ungdommer. Alle spatimer/behandlinger var booket selv om vi forsøkte å booke nesten en uke på forhånd, men det er flust av andre steder å velge i. Flott og koselig lobbyområde med bar. Ville valgt hotellet om igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 415monicas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MartinL6606, Duty Manager på Hilton Tallinn Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for choosing the Hilton Tallinn Park hotel for your accommodation in Tallinn and for taking the time to submit your wonderful review on Tripadvisor!

We are thankful for your positive comments about your spacious guest room, the hotel's well-equipped fitness facility and delicious breakfast buffet! I am glad to note, that your stay at our hotel was a success.

Thank you for your valuable patronage and I look forward to welcoming you back in the near future!

Med vennlig hilsen,

Martin Laur
Duty Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2018

Alt fungerte godt (AC, rengjøring, informasjon). Anbefaler sterkt executive lounge pga. roen, utsikten og det hjelpsomme og kunnskapsrike personalet. Det kostet 60 EUR å oppgradere til executive rom med adgang til executive lounge, og det var vel verdt pengene.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
1  Takk, jegje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jan K, Duty Manager på Hilton Tallinn Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2018
Google-oversetting

Dear jegje,

Thank you for your stay at Hilton Tallinn Park hotel and for sharing this great review.

We are very happy to read that you had a great time with us and that you also fully enjoyed your upgrade to Executive room with lounge access.

We hope to welcome you back at Hilton Tallinn Park soon!

Kind regards,
Jan Kainel
Duty Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mai 2018

Hotellet er moderene og har høy standard både hva angår interiør og service. Vi hadde problemer med airconditionen og da oppgraderte de oss kostnadsfritt slik at vi fikk suite. Eneste minus var at det var veldig harde senger.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
Takk, SiljeA183
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Martin L, Duty Manager på Hilton Tallinn Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mai 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for being our guest at the Hilton Tallinn Park Hotel and for taking the time to share your experience on Tripadvisor!

I am pleased to read, that overall you fully enjoyed your stay with us and remained mostly satisfied with our services and facilities.
Please accept my apology for the inconvenience with the faulty air con. I am glad, however, that we were able to offer you a suitable solution.

Thank you for your valuable patronage and I look forward to your next stay in our property!

Best regards,

Martin Laur
Duty Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2018

Bodde på Hilton en uke i april
Sentrumsnært og med en (nesten) grønn park som nabo. Fint i forhold til mye annet i nabolaget.

Kort vei til det meste.
God service og gode rom. Flott treningsrom og deilig svømmebasseng med to badstuer til disposisjon

Frokost bra - får 9/10, men mangler det siste man kunne forvente av Hilton

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
Takk, 75000LOR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jan K, Duty Manager på Hilton Tallinn Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. april 2018
Google-oversetting

Dear 75000LOR,

Thank you for your stay at Hilton Tallinn Park hotel and for taking time to share your experience with us.

We are delighted to hear that you fully enjoyed your stay, while also remaining highly pleased with our service levels. It is my sincere pleasure to read that you also had time to enjoy our Spa.

We are already looking forward to welcoming you back at Hilton Tallinn Park!

Kind regards,
Jan Kainel
Duty Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser