Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Privat familietur i Tallinn
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Oleviste Kirke på
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldelser (1 630)
Filtrer anmeldelser
1 630 resultater
Vurdering fra reisende
888
557
162
14
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
888
557
162
14
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 630 anmeldelser
Anmeldt 17. september 2018

Ved å gå 258 trapper kommer du 60m over bakken og får en fantastisk utsikt over gamle Tallinn, havna og nybyen. Hvis du har problem med å gå i trapper eller har litt klaustrofobi så skal du ikke ta turen opp i tårnet, men ellers så er dette en tur man bør få med seg i Tallinn.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, jechstra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2018

18 år sidan vi var til topps. Det er ei tid for alt, men Olavskyrkja er verdt ein kikk frå bakkeplan også.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, ArneAslakson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. mai 2017 via mobile enheter

Denne kirka var verdens høyeste bygg i middelalderen. Anbefaler å besøke den samme dag som den russisk-ortodokse katedralen så ser man ulikhetene i religioners uttrykk svært tydelig.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, NBK72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. november 2016

Hvor enn du er i Tallinn, så kan du se St.Olav, Olavskirken. En gang verdens høyeste bygning, både bombet og rammet av lynnedslag, og bygget opp igjen mange ganger, så den er ikke så høy som den en gang var, men allikevel Tallinn's høyeste bygning, og et sted du alltid kan navigere deg etter, hvor enn du er i hele Tallin. Betaler du inngangspenger for å komme opp i tårnet, får du en utsikt du aldri vil glemme.

Dato for opplevelse: desember 2015
Takk, marianne a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juni 2016 via mobile enheter

Gikk opp i tårnet ene og alene for utsikten. Utsikten er upåklagelig men det kan fort bli litt trangt på den smale plassen man kan gå rundt selve tårnet på. Ikke egen vei ned, så det føles litt trangt når man passerer andre.

Dato for opplevelse: juni 2016
Takk, Kristine J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser