Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 130
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.08.21
Expedia.com
USD 130
USD 105
Vis tilbud
Priceline
USD 129
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Hotels.comUSD 105
eDreamsUSD 130
CheapTicketsUSD 105
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (432)
Filtrer anmeldelser
432 resultater
Vurdering fra reisende
243
128
45
11
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
243
128
45
11
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 432 anmeldelser
Anmeldt 5. juni 2017

Besøk nr. 2 ble enda bedre enn det første, her er det så hyggelig og så god service at dette hotellet skiller seg ut. Alle rom er koselige selv om de er forskjellige, det er sjel og eventyr i veggene. Gode senger, god frokost med tilhørende bobler, det er ikke mye å sette fingeren på her. Brukbar om kanskje til tider litt svak wifi. Hotellet er sentralt plassert i utkanten av gamlebyen, og lett å finne. Og du finner ikke noe bedre.

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anneli T, General Manager på Hotel CRU, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2017
Google-oversetting

Dear Jon Morten J,

It was pleasure to have you stayed here at Cru hotel with us on your visit to Tallinn!
Thank you very much for the kind words shared here on TripAdvisor, it truly means a lot for us. Our hotel is quite unique place so we try to keep everything in order and find the balance between the 15th century and today. It makes us very happy to read that you have loved it.
Thank you again for your time, and we do hope to see you in Cru again!

Next time you are visiting Tallinn, please do not hesitate to contact us directly
anneli@crurestoran.eu
So we can fix the room for you!

Best regards,
Anneli Tammela

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2015

Vi var veldig spent på valg av hotel i og med at det er ganske mye å velge mellom i Tallinn. Fin mottakelse i den lille resepsjonen på det lille hotellet!Vi fikk et stort og flott rom med himmelseng, sofa, bord og en velfylt minibar. Utenfor rommet (nr9) var det en terrasse med møbler. Hotellet er virkelig spesielt med sine lange og trange ganger og veldig koselig rom i gammel stil. Rent og pent overalt, men litt sjenerende lukt på det første rommet vi hadde. Vi fikk derfor etter eget ønske og helt problemfritt byttet rom under oppholdet til rom 14. Også veldig koselig med pent interiør. Veldig stor og god seng. Frokosten på hotellet var enkel og grei. Hyggelig med et glass bobler til frokost!! Og kaffe som du måtte ønske. Det eneste vi kan si at vi savnet var litt godt brød og melk til frokosten. Vi synes dette hotellet gjør sitt beste for at du skal ha et fint opphold. Kan på det varmeste anbefales dersom en liker små og intime hoteller og god personlig service!!! Takk for oss.

Romtips: Rom 9 og 14 var veldig stille.
Dato for oppholdet: desember 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, ani-be29
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anneli T, General Manager på Hotel CRU, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. januar 2016
Google-oversetting

Hello!

Thank you for your review! Your thoughts and suggestions help us to improve.

Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2015

Veldig flott, lite hotell midt i gamlebyen. Kort gåavstand til alle de viktigste sightene i Tallinn sentrum. Ligger i en av de eldste bygningene i byen, og de gamle murveggene vises i all sin prakt i gangene. Flott møblert, med stille og koselige rom. Frokostrestauranten har god buffet med champagne (!), og forvandles til en av byens beste restauranter på kvelden. I tillegg har de svært hyggelig og imøtekommende betjening som ønsker å gjøre det beste for sine gjester! Dette er et hotell du ikke vil angre på å bo på. Vi vil definitivt dra dit igjen neste gang.

Dato for oppholdet: november 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Carl G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anneli T, General Manager på Hotel CRU, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2015
Google-oversetting

Dear Carl!

I hope you don't mind me replying in english, since my norwegian is a little rusty.

First of all i would like to thank you for your review and your kind words towards our hotel and restaurant. I agree, the breakfast is really good and a little bit of sparkling wine helps to smoothen the day.
I would also like to thank you for pointing out our central location and attentive staff.

The next time when you decide to visit our hotel, do not hesitate to contact us directly at cruhotel@cruhotel.eu


Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2015

Bare småting gjorde at dette hotell ikke ble rangert ypperlig. Kjempe hyggelig personale, veldig koselige rom, hele hotellet er som rett ut av et eventyr. Hvis vi reiser tilbake til Tallin blir det nok på dette hotellet vi kommer til å bo. Plasseringen i gamlebyen er også perfekt. NB: Passer dårlig for bevegelseshemmede eller rullestolbrukere.

Romtips: Dobbelt de-lux
Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maria-Elisabeth H, Manager på Hotel CRU, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2015
Google-oversetting

Dear Jon,

Thank you for sharing your experience about your stay in CRU Hotel!
I am sorry that I reply in English, my Norwegian is unfortunately quite poor.

I am very happy to hear that you would like to come back to CRU and you enjoyed all the details in our historical building.

Please feel free to contact us directly (cruhotel@cruhotel.eu) when planning your next trip to Tallinn. We are happy to help you with the accommodation and why not with other travel plans in Tallinn or in Estonia.

With best regards from Tallinn,
Maria

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2014

Veldig sjarmende hotell veldig sentralt i gamlebyen i Tallin. Du går rett ut i gå gaten å rett opp på torvet hvor julemarkedet er.
Vi bodde i deluxe dobbeltrom. Rommene var store med store og gode senger, det var også en stor soffa og bord som man kunne samles rundt før man gikk ut. Vi var to par som reise i sammen, så fikk rom med dør i mellom som var veldig praktisk for oss. Denne døren kunne man selvølgelig velge å ha låst om man ville det.
Froksten i resturanten var veldig fin og veldig hyggelig å service instilt personale.

Alt i alt så var vi super fornøyde og vil helt klart bo her igjen.

NB! Det er mange trapper i hotellet så det passer ikke for fungsjonshemmede.

Dato for oppholdet: desember 2014
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Heidi_rims
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maria-Elisabeth H, Manager på Hotel CRU, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. desember 2014
Google-oversetting

Dear Heidi_rims,

I hope it is okay, when I reply in English, as my Norwegian is quite poor.

Thank you for finding time to leave a review on Tripadvisor!

I am very happy to read your wonderful comments and above all I am delighted to learn that you have enjoyed your hotel room. Thank you!

On behalf of all our staff, I truly hope to have you back next year!

With warm regards,
Maria

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser