Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 465)
Filtrer anmeldelser
1 465 resultater
Vurdering fra reisende
502
685
221
41
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
502
685
221
41
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 465 anmeldelser
Anmeldt 14. desember 2017

Det positive først: hotellet er rent og hyggelig. Veldig kort avstand til gamlebyen og shopping i motsatt retning. MEN; når man overnatter på hotell ønsker man å sove om natten. Dette var umulig for oss, da flere mennesker stod rett nedenfor vårt vindu og pratet høylytt hver eneste natt til klokken nærmet seg 05.00. Alle vinduer vender mot en bakgård hvor man har valgt å legge en restaurant med utendørs røykeplass.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, jonnys2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TallinnHotels, Front Office Manager på Hotel Bern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2017
Google-oversetting

Dear Jonny S,

We are sorry to hear about your problems with the noise! While it can be a problem with certain rooms, we are always happy to change rooms to a quieter part of the hotel any time. Some rooms also have other views, where there is definitely no noise. Please, if you decided to visit us again, send us an e-mail with the problems and we are happy to give you a better room next time!

We are looking forward to have you here again to serve you the all-around standards you are expecting.

Kindly,
Liina Tigane

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2016 via mobile enheter

Rent og pent. Litt mye støy fra omgivelsene og fra renhold av fellesrom kl 0630. Hyggelig personale. Rommene er litt små, men de duger. Synd at det ikke er internasjonale TV kanaler. Liten hyggelig lobbybar. God frokost.

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Stein_Nost
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TallinnHotels, Front Office Manager på Hotel Bern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Stein_Nost

Thank you very much for your letter!
We are happy to read that you vere pleased with your stay with us and that you liked our breakfast and our lobby bar. We are sorry for the noise from the streets.
It was pleasure to host you here and we are already looking forward to the next time!

Kind regards,
Sven Liiv
Front Office and Housekeeping Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2016

Sentralt beliggende hotell av gjennomsnittlig standard med helt greie rom. Bra renhold. Bytte av håndklær hver dag. Hyggelig betjening såvel i resepsjon som i restaurant. Bra frokost. Kort vei å gå til gamlebyen som er en sentral opplevelse på tur til Tallinn.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kaj Elkjær K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TallinnHotels, Front Office Manager på Hotel Bern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2016
Google-oversetting

Dear Elkjær K

Thank you very much for your letter!
We are happy to hear that you enjoyed your stay with us and thank you for your kind words.

Sincerely,
Sven Liiv
Front Office and Housekeeping Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2016 via mobile enheter

Grei gangavstand til det meste.
Rask og grei innsjekking med en meget behjelpelig resepsjonist.

Rommet er helt OK og var positivt overrasket med tanke på hvor lite det koster for en natt her.

Gratis Wi-Fi Internett er også et stort pluss.

Kommer til å benytte meg av dette hotellet igjen.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Turisten82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TallinnHotels, Front Office Manager på Hotel Bern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2016
Google-oversetting

Dear Turisten82

Thank you for staying at Hotel Bern and for your review!
We are happy to hear that you enjoyed your stay with us and that the location of the hotel made it easy to explore beautiful Tallinn. We hope to see you again.

Have a great summer!
Sven Liiv
Front Office and Housekeeping Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mars 2016

Hotellet ligger fint plassert.
Rommene er utdatert interiørmessig, og det luktet litt fra sluken på badet. Sistnevnte løste seg m å spyle ned litt såpevann. Nye håndklær og sengetøy hver dag. Men føler at badene trenger en oppgradering for å kunne klare å være skikkelig rene og fine. Dobbeltsenga var to enkeltsenger (rammemadrass) som var dyttet sammen, og virket litt slitne. Aå ikke beste komforen der.
Ellers var det hyggelige mennesker som jobbet der. Frokostbuffén var bedre enn forbentet med fler forskjellige typer brød, og frikostblandinger. Ingenting var desverre merket, så for alergikere vil jeg anbefale å stå over frokosten.
Alt i alt en helt grei hotellopplevelse.

Dato for oppholdet: mars 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Aspnielsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TallinnHotels, Front Office Manager på Hotel Bern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mars 2016
Google-oversetting

Dear Aspnielsen

Thank you for taking the time to review your stay with us.

We are glad that you find that the hotel is nicely located and you enjoyed the breakfast . We are so sorry that you felt the hotel room was outdated. We are currently upgrading some of our rooms and hotel interior. Your instructions will be a great help for our improvements.

We are thankful for your time put into writing these recommendations. We hope that the next time you visit Tallinn and stay at our hotel we can already show you our improvements.


Sincerely,

Sven Liiv
Front Office and Housekeeping Manager




Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser