Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Lol.travel
Expedia.com
Official Hotel
Travelocity
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 587)
Filtrer anmeldelser
1 587 resultater
Vurdering fra reisende
560
733
232
44
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
560
733
232
44
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 587 anmeldelser
Anmeldt 6. desember 2018

Ganske greit hotell midt i "smørøyet". Rommene var rene og fine, gode senger men litt harde. Dyr minibar om du vil bruke den. Stor Rimi butikk tvers over gata med alle muligheter. Grei frokost men ikke noe mer. Ikke noe spisemuligheter ellers men gode restauranter "rett rundt hjørnet". Kort vei til gamlebyen med mye fin arkitektur og spisesteder og Julemarked. Ikke langt til store kjøpesentra dersom dette frister. Ble litt overrasket over prisnivået, forholdsvis dyrt. Desember er kald og sur så det er nok noe annet her på den varme årstiden. Vi får prøve det neste gang.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Dag S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TallinnHotels, Guest Relations Manager på Hotel Bern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2018
Google-oversetting

Dear Dag S,

I would like to thank you for sharing your feedback with us here on TripAdvisor from your visit to the Hotel Bern! As well, I am very glad to know that you liked our location, the room and breakfast. Unfortunately, it is quiet impossible to make our breakfast restaurant work as an "all day open". It is located on the basement level, so there is no way to make it an atmospheric. But, as you said, there is a lot of good restaurant just around the corner, so I hope it is not the greatest issue we have.

Hope we do have an opportunity to welcome you back to the Hotel Bern in the nearest future, when you will visit Tallinn for the next time!

Wishing you a great Christmas time,
Edvin Zabotin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

2 kvartaler fra livet i Tallin. Helt Ok standard for prisen. Gjennomsnittlig størrelse på rom for 2 personer.

Frokost Med det mest vanlige. Desverre; No Bacon...

Anbefales for både familie og venneturer

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 659fredrikv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TallinnHotels, Guest Relations Manager på Hotel Bern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Fredrik V,

Thanks a lot for all these wonderful comments. It would be a pleasure to share your words within our team.
I would like to wish you a colorful autumn and hope to welcome you back some day!

P.S. we will certainly think about adding bacon to our breakfast menu!

Best regards,
Edvin Zabotin

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2017

Det positive først: hotellet er rent og hyggelig. Veldig kort avstand til gamlebyen og shopping i motsatt retning. MEN; når man overnatter på hotell ønsker man å sove om natten. Dette var umulig for oss, da flere mennesker stod rett nedenfor vårt vindu og pratet høylytt hver eneste natt til klokken nærmet seg 05.00. Alle vinduer vender mot en bakgård hvor man har valgt å legge en restaurant med utendørs røykeplass.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, jonnys2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TallinnHotels, Front Office Manager på Hotel Bern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2017
Google-oversetting

Dear Jonny S,

We are sorry to hear about your problems with the noise! While it can be a problem with certain rooms, we are always happy to change rooms to a quieter part of the hotel any time. Some rooms also have other views, where there is definitely no noise. Please, if you decided to visit us again, send us an e-mail with the problems and we are happy to give you a better room next time!

We are looking forward to have you here again to serve you the all-around standards you are expecting.

Kindly,
Liina Tigane

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2016 via mobile enheter

Rent og pent. Litt mye støy fra omgivelsene og fra renhold av fellesrom kl 0630. Hyggelig personale. Rommene er litt små, men de duger. Synd at det ikke er internasjonale TV kanaler. Liten hyggelig lobbybar. God frokost.

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Stein_Nost
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TallinnHotels, Front Office Manager på Hotel Bern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Stein_Nost

Thank you very much for your letter!
We are happy to read that you vere pleased with your stay with us and that you liked our breakfast and our lobby bar. We are sorry for the noise from the streets.
It was pleasure to host you here and we are already looking forward to the next time!

Kind regards,
Sven Liiv
Front Office and Housekeeping Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2016

Sentralt beliggende hotell av gjennomsnittlig standard med helt greie rom. Bra renhold. Bytte av håndklær hver dag. Hyggelig betjening såvel i resepsjon som i restaurant. Bra frokost. Kort vei å gå til gamlebyen som er en sentral opplevelse på tur til Tallinn.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kaj Elkjær K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TallinnHotels, Front Office Manager på Hotel Bern, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2016
Google-oversetting

Dear Elkjær K

Thank you very much for your letter!
We are happy to hear that you enjoyed your stay with us and thank you for your kind words.

Sincerely,
Sven Liiv
Front Office and Housekeeping Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser