“Ok middag”

Kjøkken: Europeisk, Steakhouse
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Helt grei middag. Lite hyggelig betjening, mens maten var ok. Betjeningen virket kjemp sure. Maten kom til grei tid

Takk, 185espenh

Anmeldt 1. april 2017 via mobile enheter

Peppersteaken "badet" i salt og pepper. Altfor sterkt. Servitøren glemte å servere grønnsakene vi bestilte. Peppersausen til den ene av oss bestod nesten utelukkende av pepperkorn.

Dato for besøk: april 2017
Takk, 197vibekef
Anmeldt 8. oktober 2016 via mobile enheter

Hadde lunch her og bestilte en beef hamburger med french fries. Den var meget god og hadde rikelig med tilbehør. Mat i massevis, jeg klarte ikke å spise alt. Fikk også en likør på huset som en appetizer.

Dato for besøk: oktober 2016
Takk, Terje F
Anmeldt 1. september 2016

fint lokale, også uteservering. vi var ett følge på 8 personer som spiste der og alle var meget fornøyde med maten. eneste minus var at vi måtte sitte ute å vente på at det skulle bli ledig bord til oss inne. vi tok en coctail og pratet lit imens vi vente på plass inne så ikke noe stor krise

Dato for besøk: august 2016
Takk, larsh772
Anmeldt 3. april 2016 via mobile enheter

Maten kommer opp av frysedisken, ut av spann og smaker som et gatekjøkken 03:00. Vi bestilte burgere, som ble servert veldig tørr, alt for mye dressing og cheddar ut av spann helt over burgeren. Betjeningen hang ved bar disken og var lite service minded, svært skuffet over at noe så enkelt som en burger ikke klarer å lages.

Dato for besøk: april 2016
Takk, 84erikb

Reisende som så på Meat & Wine, så også på

Har du vært i Meat & Wine? Del dine erfaringer!