Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alltid på topp”
Anmeldelse av Controvento

Controvento
Vurdert som nr. 60 av 1 291 Restauranter i Tallinn
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 0 - USD 37
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Uteservering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Controvento lever måltider i topp klasse ved hvert besøk. Godt utvalg i retter, store porsjoner men litt høy pris. Alltid fått god og hurtig service. Tiramisu som ingen andre, - supergod. Stedet anbefales!

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Martin P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (940)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 940 anmeldelser

Anmeldt 25. september 2018

Vi kom dit for lunch. Det ar fullt ute, men det tok ikke mange minutter før de hadde ordnet et langbord til oss i 2. etasje (vi bar 10 stykker) Vi fikk en helt utrolig service.
Servitøren misforsto bestillingen til to av oss, men det ble meget hurtig rettet opp i.
Dettee er et topp sted med god service og nydelig mat,

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig koselig strøk langs muren i gamlebyen. Veldig romantisk stemning! Pizzaen var fantastisk god. Mye god vin i glasset. God service. Hit drar vi igjen!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, CharlotteSmuk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Utrolig trivelig strøk denne italienske perlen befinner seg! Vi måtte imidlertid snu i døra da vi kom fredagskveld, umulig å få bord uten å reservere i forkant hvis en ønsker å få bord i den mest travle middagstiden klokka 19-20-ish). Vi booket bord til dagen etter, og det angret vi ikke på. Nydelig mat, vi spiste forretter (bruschetta og bøffelmozarella), middag (pasta og pizza) og dessert. Kjedelig Tiramisu, men hjemmelaget gelatio var superb.
Anbefaler varmt dette stedet, men, som sagt, reserver bord i forkant.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, 728kjerstii
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Contro V, Owner på Controvento, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your kind words and comments.
You are most welcome once you are in Tallinn again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mai 2018 via mobile enheter

Koselig italiensk resturant i en bakgate i gamlebyen. Resturanten befinner seg bak ei stor brun tredør og når du kommer inn blir du tatt imot av hyggelige servitører!
Fyr i peisen gjør stedet lunt og koselig.
Rimelige priser på mat og drikke! Kommer gjerne igjen!

Lurt å reserve bord på forhånd!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Joakim H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Controvento, så også på

 
Tallinn, Harju County
Tallinn, Harju County
 

Har du vært i Controvento? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.