Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sjarmerende kafé ”
Anmeldelse av The Pierre Chocolaterie

The Pierre Chocolaterie
Vurdert som nr. 3 av 37 Smått og godt i Tallinn
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 10
Kjøkken: Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Nydelig sted med varme og sjarm. Fantastisk varm sjokolade med krem ☕ Et stort utvalg av kaker. Kafeen er innredet i vintage-stil og er trang og koselig. Fin bakgård som sikkert er superkoselig om sommeren.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 110hanneg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (891)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 891 anmeldelser

Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Koseligt og kult café. Mange forskjellige kaker å velge mellom. Lity annerledes og spesielt kafe som jeg varmt anbefaler

Dato for besøk: november 2018
Takk, sookaa79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Kafe med sjel og atmosfære. Den ligger i en bakgård, men det er verdt å lete. Gjennomført 30 tallet, fra møbler og musikk til betjeningens klær. God mat.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Ole Magnar D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

For en opplevelse dette var! Anbefales alle som ligger cafe med det lille ekstra. Det er som å gå inn i oldemors hus- gamle møbler i alle forskjellige farger og fasonger, duker lag på lag og mye mer. Autentisk- fantastisk stemning. Vi spiser ulike typer is- kjempegodt. Eksepsjonelt god mangois.

Dato for besøk: august 2018
Takk, tinahN3514PC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Dette er den desidert triveligste kaféen i Tallinn. Morsomt interiør med mange detaljer. Ser nesten ut som en bruktbutikk inne. Vært der på vinteren og drukket varm sjokolade. På sommeren lesk deg med en milkshake i den koselige uteserveringen. Og kakene - sukk!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 728kjerstii
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Pierre Chocolaterie, så også på

 

Har du vært i The Pierre Chocolaterie? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din