Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sjarmerende kafé ”
Anmeldelse av The Pierre Chocolaterie

The Pierre Chocolaterie
Vurdert som nr. 3 av 46 Smått og godt i Tallinn
Prisklasse: USD 5 - USD 10
Kjøkken: Kafé
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Nydelig sted med varme og sjarm. Fantastisk varm sjokolade med krem ☕ Et stort utvalg av kaker. Kafeen er innredet i vintage-stil og er trang og koselig. Fin bakgård som sikkert er superkoselig om sommeren.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 110hanneg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (908)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 909 anmeldelser

Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Koseligt og kult café. Mange forskjellige kaker å velge mellom. Lity annerledes og spesielt kafe som jeg varmt anbefaler

Dato for besøk: november 2018
Takk, sookaa79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Kafe med sjel og atmosfære. Den ligger i en bakgård, men det er verdt å lete. Gjennomført 30 tallet, fra møbler og musikk til betjeningens klær. God mat.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Ole Magnar D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

For en opplevelse dette var! Anbefales alle som ligger cafe med det lille ekstra. Det er som å gå inn i oldemors hus- gamle møbler i alle forskjellige farger og fasonger, duker lag på lag og mye mer. Autentisk- fantastisk stemning. Vi spiser ulike typer is- kjempegodt. Eksepsjonelt god mangois.

Dato for besøk: august 2018
Takk, tinahN3514PC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Dette er den desidert triveligste kaféen i Tallinn. Morsomt interiør med mange detaljer. Ser nesten ut som en bruktbutikk inne. Vært der på vinteren og drukket varm sjokolade. På sommeren lesk deg med en milkshake i den koselige uteserveringen. Og kakene - sukk!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 728kjerstii
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på The Pierre Chocolaterie, så også på

 

Har du vært i The Pierre Chocolaterie? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.