Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Olde Hansa

Olde Hansa
Bestill bord
Vurdert som nr. 70 av 1 206 Restauranter i Tallinn
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 57
Kjøkken: Europeisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger, Store grupper, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

God mat og god middelaldersteming med levende musikk. Hyggelig personal som gir bra service. Litt lite utvalg av ølen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 934baarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (6 471)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3337 av 6 471 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Vi besøke Olde Hansa. Der fikk vi god mat fra Estland. Vi valgte forskjellige retter. Forretten med pateer smakte fortreffelig. Også retten med tre pølser og andelår falt i god smak. Det lokale krydderølet utgjorde prikken over i en. Hyggelige servitører gjorde kvelden vellykket,
NB! Vi bestilte bord på forhånd.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Malida65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Spiste lunsje her, fikk flott service og god mat/vin/øl, meget koselig restaurant med middelalder tema. Anbefaler lammegryte og vildsvinsgryte, mye og mektig mat

Dato for besøk: november 2018
Takk, sookaa79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Er man turist i en middelalderby er man turist i en middelalderby, og da er Olde Hansa stedet. Velsmakende middelaldermat servert av servitører i middelalderkostymer. Anbefaler den hjemmelagde ølen med enten urter, honning eller kanel. En stor av hver og stemningen er på topp. Anbefales hvis dere ikke er for blaserte til å ha det gøy.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018 via mobile enheter

Lever som eit midtpunkt i Tallinn. Eit must for ein turist hit. Honningølet er søtt og godt mot hoste. For å spise godt, velg ein Annan, for å spise spesielt og gammeldags, velg Olde Hansa!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Rolf M K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olde Hansa, så også på

 
Tallinn, Harju County
Tallinn, Harju County
 

Har du vært i Olde Hansa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din