Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 224
Hotels.comUSD 224
PricelineUSD 223
TravelocityUSD 224
CheapTicketsUSD 224
Trip.comUSD 230
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 180)
Filtrer anmeldelser
1 180 resultater
Vurdering fra reisende
641
294
122
67
56
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
641
294
122
67
56
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 180 anmeldelser
Anmeldt 26. april 2018 via mobile enheter

Vi hadde veldig fantstisk lang helg i hotellet, alt var bare perfekt fra skjek in til smakfull restaurant. Tusen takk alle som jobbet der i helegen, dere er en fantastisk team. Til og med vi tatt en extra dag. Tre netter og alle tre var fantastisk opplevelse. Vi vill komme tilbake med hele familie og barn

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Eli1980Chang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Baltic Beach H, General Manager på Baltic Beach Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mai 2018
Google-oversetting

Dear Ms. Inese! At first we would like to thank you for choosing Baltic Beach Hotel & SPA for your stay in Jurmala and for taking your time to share your wonderful feedback about your experience in hotel. We are truly happy that we could meet and even exceed your expectations. Comments like yours inspire us to work with even better enthusiasm and passion! We would be very happy to welcome you back in Baltic Beach Hotel & SPA.
Sincerely yours,
Francesca Barba
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2017 via mobile enheter

SPA avd er av første klasse, likeså betjeningen. Dette hotellet kan vi virkelig anbefale. Bildet er fra Riga, da vi var innom på shopping en dag. Nærmere stranden er det ikke mulig og bo, og solsengene får en gratis med badehåndkle når vi er hotell gjester. Kort oppsummert er dette 100%.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Helge T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Baltic Beach H, Reservation Department på Baltic Beach Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2017
Google-oversetting

Dear Helge! Thank you for your review. We are very happy that you had such a positive experience. Thank you for truly appreciating our unique location and hotels personnel. All guests staying in hotel – during summertime - get complimentary access to our beach area, where they can use sunbeds and parasols. Also daily visit of SPORT BalticBeach: swimingpool with warm sea water and cascade, Finnish sauna and gym, as well as breakfast, free Wi-Fi and guarded parking is included in all room rates. We hope we will have a pleasure of welcoming you back to Baltic Beach Hotel & SPA.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2017 via mobile enheter

Veldig fornøyd med både flotte hotellrom, belligenhet rett på stranden , roomservice, fantastisk spa behandling og god mat...Hotell og Spa behandling i særklasse. Kommer gjerne tilbake. Abefales på det varmeste..

Dato for oppholdet: mai 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Espen v
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Baltic Beach H, Reservation Department på Baltic Beach Hotel & SPA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. april 2017
Google-oversetting

Thank you for taking your time and sharing review about your stay in Baltic Beach Hotel & SPA. We are delighted to receive such a positive feedback from you. We are truly happy to see you enjoyed unique location of hotel, our SPA centre, restaurants Il Sole and VIEW and room service. We would me more than happy to see you again in Baltic Beach Hotel & SPA.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2015

Hotellet har 5*, lever opp til det på en del områder, ikke på andre. Gode store rom (vi hadde kjøpt oss opp en kategori), deilig sengetøy, pent og rimelig nyrenovert. Veldig godt renhold. Gammelt bad, måtte stå i badekaret og dusje, ikke godt, bør renoveres snarlig! Veldig fin resepsjon, dyre, lekre forretninger, flere restauranter, stor lobbybar. Frokost i den ene restauranten, denne står ikke til mer enn 3* hotell, selv om de hadde cava på kjøl hver morgen. Lite utvalg, lite oppmerksomhet, pent og rent. Vi prøvde to av restaurantene på kvelden, god mat, god service på den italienske, bånn service på Caviar Club(som er beskrevet som beste hotellrestaurant i Jurmala...mon det!!) det kryr av restauranter i alle prisklasser i Jurmala, disse to ble raskt utkonkurrert.
Spaet er nydelig, prisene er gode, terapeutene meget dyktige. Anbefales sterkt! Skal du på spaopphold, er dette stedet! Absolutt 5* her.
Når finværet slår til, er beach clubben gratis for hotellets gjester, dette er values for money. Fine solsenger og parasoller, gode håndklær, servering hele dagen fra strandrestauranten/baren. Hvor det for øvrig er hyggelig og god service og veldig god mat. Denne delen er også 5*.
Vi kommer nok tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2015
1  Takk, KariogLise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2015 via mobile enheter

Vi valgte å besøke dette hotellet på vår vandring langs stranden i Jurmala.

Hadde ikke særlig lyst til å spise på de turistifiserte restaurantene i hovedgaten. Slo oss ned i den nydelige baren i lobbyen of bestilte hver vår salat med lune tigerreker, ruccola og fennikel sammen med segmenter av appelsin. Dette smakte virkelig nydelig!

Hotellet fremsto som luksuriøst og stilig innvendig selv om det virket ganske gammeldags sett fra utsiden.

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste som et par
Takk, TFitje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser