Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Turistfelle”
Anmeldelse av Zviedru vārti

Zviedru vārti
Vurdert som nr. 23 av 1 178 Restauranter i Riga
Prisklasse: USD 8 - USD 27
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Hvordan denne restauranten har fått så gode reviews på Tripadvisor er for meg en gåte. Denne anbefales ikke. Mat og stemning er som et gatekjøkken å regne. Velg alt annet i Riga!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, eriksS9822HP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
agnetaniedra, Owner på Zviedru vārti, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020
Google-oversetting

Hello!

Can we ask you more details about the date you visited and what specifically you did not enjoy - which dishes you tried?

Best regards,
Zviedru vārti team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (487)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 487 anmeldelser

Anmeldt 5. desember 2019

Meget bra. De hadde meget god mat og utrolig hyggelig betjening. Vi følte oss velkomne og ivaretatt fra første sekungd. Greie priser. Anbefales.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, hansjohnp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Super god mat, flott service, koselig gate med en fin amtosfære. Vi spiste lunch men de hadde også mange gode middagsvarianter. Anbefales sterkt

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Amalie I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2017 via mobile enheter

Helt fantastisk mat, presentert på en fantastisk måte. Forretten med potetpannekaler og sild var noe av det beste jeg har spist. Dette var rett og slett en liten perle vi snublet over her i Riga.

Dato for besøk: juni 2017
2  Takk, Karianne Asla L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2017 via mobile enheter

Nydelig middag, trivelig lokale. Hyggelig personale og fikk til og med en overraskelsesdessert på slutten av måltidet. Takk for oss!

Dato for besøk: juni 2017
2  Takk, Maren M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Zviedru vārti, så også på

 

Har du vært i Zviedru vārti? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din