Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
FindHotel
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (766)
Filtrer anmeldelser
766 resultater
Vurdering fra reisende
409
228
83
29
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
409
228
83
29
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 766 anmeldelser
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Vår første tur som nygifte. Hotellet oppgraderte rommet vårt gratis og det ventet champagne og frukt mm på rommet når vi ankom.

Hotellet ligger 3 minutts gange utenfor gamlebyen så man slipper bråket fra nattelivet.
Dette er et superclassy hotell og de ansatte gjør alt de kan for at du skal ha en fin opplevelse!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ReidarM26
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AccorhotelsLatvia, Guest Relations Manager på Pullman Riga Old Town, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2018
Google-oversetting

Dear Reidar M,

Thank you for choosing Pullman Riga Old Town Hotel for your stay in Riga.

We are delighted to hear that you enjoyed our complimentary treatments for your celebration and appreciate your kind words about our staff.
Once again, congratulations on your wedding and we hope to see you back again soon.

Best regards,
Semjons Sotnicenko
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2018 via mobile enheter

Alt var bra med dette forholdsvis nye hotellet i Riga. God inkludert frokost. Fine fasiliteter.Bra treningsrom. Hyggelig personale. Mye for pengene.Sentral perfekt beliggenhet. Ingenting manglet. Prøvde ikke bassenget men det så deilig ut.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Perha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AccorhotelsLatvia, Front Office Manager på Pullman Riga Old Town, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2018
Google-oversetting

Dear Perha,

We sincerely appreciate the time you took to review our Hotel.
Thank you for the fantastic comments. We are glad to note you had a satisfactory stay and hope to welcome you back in future.

Best regards from Riga!
Terēze Vecvanaga
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2017 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt med gang avstand til alt. God frokost, stille og rolig. Veldig flott med de gamle buene som er sentralt i hotellet. Vi spiste lunsj der første dagen, kanskje litt stive priser. Hotellet anbefales .

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 668birgittek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AccorhotelsLatvia, Front Office Manager på Pullman Riga Old Town, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2017
Google-oversetting

Dear Birgitte K.

Thank you for your review, we appreciate you taking the time to share your positive experience. It is a great pleasure to note that you have enjoyed your stay! Thank you also for sharing information and pointing our attention to details.

Looking forward to welcome you back again in the near future.

Best regards,
Terēze Vecvanaga
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2017 via mobile enheter

Vi var på personalseminar med jobben fra lørdag - tirsdag april/mai. Hotellet ligger fint til i forhold til "gamlebyen" og den nyere bydelen med kjøpesenter og torg. Frokostene var deilige med egen omelettkokk. God ala carte meny på kveldstid med bra vinutvalg. Store og luftige rom med "regndusj". Treningsrommet var også bra med bla to tredemøller og div. manualer for styrketrening.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, MeretheLervag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2017 via mobile enheter

Hotellet var flott, god standard og bra beliggenhet like ved gamlebyen. Bra treningsrom og godt tilbud av spabehandlinger. Flott og stemningsfullt basseng og sauna. Frokosten var også veldig bra og de ansatte var serviceinnstilte og på tilbudssiden. Kontrasten til restauranten ble derfor veldig stor. Lokalene deres er fantastiske, men det hjelper lite når du får servert slimete fisk og rått kjøtt. Porsjonene var også mikroskopiske, mens prisene var skyhøye og de ansatte sure og svært lite serviceminded. Dårlig utvalg av vin som i tillegg ble servert varm. Det var ingen andre gjester der og det var det nok en god grunn til. Styr unna.

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Hanne-Karine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser